Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.07.2016 20:13 - Жалък си, Михайлов!
Автор: chara Категория: Политика   
Прочетен: 14418 Коментари: 68 Гласове:
27


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Казват за нас, българите, че и Иисус да слезе по земите ни, пак ще сме недоволни и кусури ще му намерим. Доказа го тези дни баш "демократът", режисьор, възпитаник на Московския институт по кинематография и бивш син депутат Евгений Михайлов, известен с "танковата касета", свалила Петър Младенов. В понеделник той се опита да направи римейк на епизода от 1989 г., прицелвайки се този път в Ирина Бокова.
      Часове след обявяването на резултатите от първия таен вот за поста на генерален секретар на ООН, от които става ясно, че българският кандидат е в тройката на предпочетените и с огромни шансове да се пребори с конкурентите, нашенският "гений на завистта" разпраща до посланиците на 58 държави, два пъти избирали Ирина Бокова на поста генерален директор на ЮНЕСКО, гнусен имейл. В него твърди, че "страната е разделена и слисана" по повод кандидатурата, че номинацията е спорна и че правителството я е направило под натиск на "крайно лява коалиционна партия", която едва ли не заплашвала кабинета да го свали. Но това май му се е сторило недостатъчно очернящо, че е добавил и намеци за "лошо ръководство", примесени с "комунистическо минало".
      Жалък си, Михайлов! Що за човек трябва да си, за да паднеш толкова ниско? Що за българин трябва да си и българин ли си изобщо? В момент, когато има шанс наша сънародничка да оглави най-престижната международна организация! В момент, когато и премиер, и президент са ангажирани с кампанията на Бокова! В момент, когато френски политици, интелектуалци, дипломати - имена от световна величина, създадоха комитет за подкрепата й! И когато цял свят я сочи за фаворит!
      Прав ще излезе оня от другия виц, че за нас в ада дявол не трябва, понеже един друг се топим в казана. Но питам - ако Ирина Бокова оглави или не ООН, каква отговорност ще носи Евгений Михайлов за уронване на престижа й. И на държавата България. И ще му бъде ли потърсена?    


Светла Василева



Гласувай:
35



Следващ постинг
Предишен постинг

1. josarian - Жалки сте вие, данеказвамкакви!
29.07.2016 21:13
Къде е сега баща и да и помогне, като поскача по гърдите на Евгений Михайлов, а!?
цитирай
2. planinitenabulgaria - По-голям враг в Блог.бг, по-подъл и продажен от Вас,
29.07.2016 21:44
Другарко чарА, няма. Вие нямате нито срам нито съвест. Вашите постове са срам за България. Не сте достойна да вържете обувките на Евгени Миихайлов. Блогът е пространство за култура, защо спамите в него, след като мястото Ви е сред приматите. Не Ви ли е срам да изрпълнявате длъжността "Нетов приматизатор"?
Безспоорно от другите блогъри не Ви е срам, но нямате ли срам пред самата себе си?
цитирай
3. dartanjan - Не бих нарекъл ООН най-престижната ...
29.07.2016 21:45
Не бих нарекъл ООН най-престижната световна организация. По-скоро бих нарекъл тази световна окултна организация свърталище на всякаква нечиста птица, която се готви да обяви от своята трибуна официално новият (претоплен) световен вавилонски ред под патронажа на познатата от тъмното среновековие римокатолчиеска църква и да ни учат как да живеем спред хуманистките закони, които са есенцията на бунта против Творецът и Неговият вечен закон на горделивите и суетни обратни хора, и в поклонение на лукавият, започвайки от най-малките в яслите.

Препоръчвам ви филма "ООН и задачите на окултизма" за да се запознаете с истината за тази организация и за света изобщо. В контекта на това г-жа Бокова може да се окаже и добър избор.
цитирай
4. leonleonovpom2 - Поздрави!
29.07.2016 21:54
Въпросът наистина е принципен!
И на мен не ми допада особено Ирина Бокова Особено пък със съвсем пресното си изказване, че Българската политика не я интересувала ?!
А интересувала ли я е, когато е била външен министър? Сигурно не повече, от една друга външна министърка..
Лошото е, че политици стават у нас такива, гонещи само лични облаги А не заради България Ще я предадат за една шепа долари. Окото им няма да мигне!

Но, след като е посочена като наш кандидат за върховната длъжност в ООН, колкото и синекура да е тя, длъжни сме да забравим за неприязън и всичко останало! Поне докато мине изборът!
Иначе ставаме за смях пред външните и никой за нищо няма да ни взема на сериозно!
Посочили кандидат, но те първи скачат срещу нето? Що за хора са, с какви си имаме работа?!
Надявам се, все пак има опит, че няма да ни изложи като Румяна Желева
Друг е въпросът, че вероятността да я изберат е по- скоро нулева, отколкото сто процентова

Хубава вечер!
цитирай
5. 1997 - За мен Е.М. винаги е бил нещо долно
29.07.2016 21:56
От фалшифицирането на "танковата касета", през злодеянието с Киноцентъра, до сегашните долни постъпки. За него важи в пълна сила, че не можеш да свършиш с едно предателство.
цитирай
6. alibaba5 - Светло
29.07.2016 22:14
жалката верно си ти ма да тъ светна чи мойш да напраиш и идно уубаво нещо - гръмни са барабар с дружкити ти!
цитирай
7. blackpredator - не забелязвай Чара
29.07.2016 23:47
Йоско и Коста са жертви на пясъчните бури в Сахара през 60-те, донесли със Средиземноморските циклони радост на България от бумкането на ядрени бомби от французите
та нек'ви горещи частици им са се загнездили в главите, а полуразпада е доста дълъг...
Алибабато е само даунче с комп
Женчо Михайлов к'во да го коментирам?
както се казва **тка
цитирай
8. vencivaleri1951 - Бокова според мен най-малко се нуждау от помощ днес
30.07.2016 01:16
[quo[quote]

Клеветникът Михайлов се нуждае от такава и то специализирана, защото да разпращаш клевети срещу Бокова до хора които на два пъти я избират за шеф на Юнеско както почерта и авторът на постинга е сигурен признак, че не си наред с главата.
Да клеветиш пък мъртъвци е голям грях USAрияне. Решил си да го вземеш на себе си-твоя воля.
Когато Ирина Бокова се кандидатира за директор на Юнеско пак се писаха писма, пак се фабрикуваха клевети и пак авторите бяха същите.
Нали си спомняш как Бокова беше сгазила човек в студентските си години. Пак българите "бяха изумени" и ядосани от тази кандидатура. Всичко се оказа естествено фалшименто. Да , имаше летален случай за който главна заслуга има Бокова, но не Ирина , а първата съпруга на брат и

Колкото до помощта на Георги Боков старши , не е лошо да се почете малко , а и да се помисли. Боков през 76та година е снет от всички длъжности които заема или е заемал. Не съм сигурен дали и не е изключен от партията .
Ирина Бокова по това време е студентка. По какъв начин Баща и би могъл да и помогне като е Немилост. По скоро името Боков по скоро сериозно пречи и на Ирина, и на Филип Боков след като баща им само на педесет и няколко години е пратен в пенсия и му са забранени всякакви публични изяви. Не напразно Луканов през 89та "извади от ръкава " Филип боков като член на пострадала фамилия от режима на Живков. Представете си ако подобна биография имаха Евгений /дали случайно родителителското тяло му е избрало руско име!?/ Михайлов и другите български покемони на западни служби и НПОта как щяха да се бият в гърдите като репресирани десиденти. Да сте чули подобно нещо от Бокови?
Колкото до клеветата срещу Боков старши тя е също толкова приткоумна/защото може да се провери само с езно щракване на "Мишката"
В Уйкито ще прочетем, че Георги Боков в периода 44та-46та е секретар на околийския комитет на Комсомола в Якоруда и е на .23 години. С Алексиев не е имал никакви допирни точки и защо ще изва до София да го бие или убива!?
цитирай
9. getmans1 - Абе Венци и сие, вие сериозно ли си ...
30.07.2016 01:44
Абе Венци и сие, вие сериозно ли си милите, че решенията Луканови са меродавни за .…… България?

цитирай
10. avekuku - Михайлов, малоумно прасе! Жена ти се кове като соросутка? Готов на всичко, само и само да се впише някъде.
30.07.2016 03:01
Михайлов, прасе! Жена ти се кове като соросиска? Лесно е, особено в днешно време. Вземаме няколко отхвърлени от обществото малоумници, които искат да бъдат нещо повече, нахъсваме ги да възприемат, че светът е черно-бял и всички освен "нашите" са лоши, че ние имаме най-правилната идеология. Даваме им усещането, че са приети сред нас, че ще ги ценим или ще ги ценим много в отвъдния живот, но първо трябва да се докажат с нещо малко. И готово. За това време ще имаме фанатик, готов на всичко, само и само да се впише някъде.
цитирай
11. wasp - монетата винаги има две страни...
30.07.2016 04:17
...В атаката срещу Михайлов и в подкрепа на Бокова са се включили и държавници и общественици, някои от тях свързани с ДС и комунистическата номенклатура като Георги Първанов, Божидар Димитров, Андрей Райчев, Иван Гранитски, Кристиян Вигенин, Вежди Рашидов, Тодор Чобанов и др. Те определят правото на лична позиция на Михайлов като „език на омразата“, „падение“, „гнусно е“, „стига доноси“ и т.н. Михайлов е обвинен и че говори от името на българския народ, който реално стоял зад Бокова. Факт е обаче, че точно тази група хора от две години се опитват да манипулират обществото, че Бокова е единствената и незаменима кандидатура, и също говорят от името на цялото общество. Крайно полярните обществени мнения през последните години, са показателни, че Бокова съвсем не е кандидатура на всички българи.

Михайлов е обруган, но критиците му не казват и дума за публикациите и разследванията на световни медии. Мълчат и по темата какво е направила за България Бокова...

И много бързо се забрави един друг скандален избор в ЕП този на Румяна Желева когато беше атакувана от Първанова.

Какво е направила тази к@анта за България...нищо!

Но за други срещу съответното възнаграждение...

След признаването на Палестина като страна членка на UNESCO през 2011
(Боковица генерален секретар) организацията губи 80 млн.$ финансиране от САЩ
а скоро след това Боковица се сдобива с два апартамента в Манхатън за 2.4 млн.$

Миналата година френското шампанско беше вписано в World Heritage List of UNESCO
Ами защо се чудите че Ентелектуалците Жан-Мишел Жар, Клаудия Кардинале и Катрин Лалюмиер са платени за кампанията в нейна защита
цитирай
12. batogo - !!!:)))
30.07.2016 09:36
Ако Евгени Михайлов е жалък, значи истината за семейството и житейския път на Бокова, потвърдена от живота, е жалка. Понеже истината никога не може да бъде жалка, за разлика от лъжата илицемерието, значи Е. Михайлов, казвайки житейска истина, няма как да е жалък. Тоест, жалък е този, който го нарича жалък.:)))
А що се отнася до шанса наша сънародничка да оглави ООН, за да представлява България достойно където и да е, тя трябва не да е връзкарка с тъмно минало и потекло, а да бъде почтена с почтено потекло, което при нея липсва.
цитирай
13. theeconomist - Чара привет!
30.07.2016 09:41
На това в тениса му казват: "силен минаващ удар от дъното на корта"....:-)))

Блоговата локва е родила куп крякащи крастави жаби, но някой да е чувал песен от жабешки хор.

А Евгени Михайлов е филмовият Евгени Минчев - ватман или педал - изберете сами! :-))
цитирай
14. aculata - +++++
30.07.2016 10:06
theeconomist написа:
На това в тениса му казват: "силен минаващ удар от дъното на корта"....:-)))

Блоговата локва е родила куп крякащи крастави жаби, но някой да е чувал песен от жабешки хор.

А Евгени Михайлов е филмовият Евгени Минчев - ватман или педал - изберете сами! :-))


+++++++
цитирай
15. vencivaleri1951 - Въобще не мисля
30.07.2016 10:07
getmans1



и дори съм убеден , че има действия Луканови вредни за Б-я и в частност за БКП.
Просто припомням за някои негови кадрови решения. Филип Боков след преврата бе избран за член на Политбюро на БКП без никакъв партиен организационен стаж или опит. Синът на "Горуня" бе лансиран в партията , а и бе депутат във ВНС. Не казвам нищо за качествата и на двамата, но поантата и за двамата бе че са деца на репресирани от режима на Живков Има и други примери в тази посока.
В коментара си просто обясних, че няма как Боков да помага на децата си нито преди, нито след промените-още повече при избора и за директор на ЮНЕСКО/два пъти/ и евентуален избор за Генсек на ООН.
При състезанието и за ЮНЕСКО бе клеветена, че е направила катастрофа с летален изход , сега че баща и убил Райко Алексиев. И двете неща могат лесно да се проверят, но се действа на принципа " Иди доказвай, че няма сестра"
Убийството на Райко Алексиев е кощунство и злодеяние. Ясно е от кого и защо е било извършено. За незнаещите ще припомня, че е арестуван от наместника на Берия в България по това време и е заради карикатурите и текстовото осмиване на Сталин. Кой е по това време Георги Боков, та да има достъп до следствието. Почти хлапак и секретар в околийския комитет на комсомола в Якоруда 44та -46та година. Какъв допир е имало това провинциално момче с известния софийски журналист и издател, та да се озлоби до такава степен? И какви са били неговите прояви в съпротивителното движение. "Шамаросван" е в училище за стенвестник , по късно като студент по право е интерниран за пропаганда и от там партизанин. Както написах по горе след 9ти е в Якоруда до 46та година. И ни в клин , ни в ръкав някаква дама цитира" Радой Ралин"/мъртъв е и не може да потвърди/, че Боков му споделил , че измъчвал в следствието Алексиев/ и Боков мъртъв и не може да се защити/ Във всяка" бяла" страна подобни клеветници ще "останат и без гащи" за подобни клевети, но у нас се получават грантове да подбни низости
цитирай
16. josarian - Всички червени маймуни сте жалки путински подлоги.
30.07.2016 10:17
Освен това сте и национални предатели, работещи в интерес на чужда, агресивна и фашизирана държава!
цитирай
17. josarian - Напълно споделям мнението ти ++++++++++++++
30.07.2016 10:20
batogo написа:
Ако Евгени Михайлов е жалък, значи истината за семейството и житейския път на Бокова, потвърдена от живота, е жалка. Понеже истината никога не може да бъде жалка, за разлика от лъжата илицемерието, значи Е. Михайлов, казвайки житейска истина, няма как да е жалък. Тоест, жалък е този, който го нарича жалък.:)))
А що се отнася до шанса наша сънародничка да оглави ООН, за да представлява България достойно където и да е, тя трябва не да е връзкарка с тъмно минало и потекло, а да бъде почтена с почтено потекло, което при нея липсва.

цитирай
18. josarian - На това в хибридната война му казват мощна подкрепа за наш'те другари, а вие си говерете каквото искате.
30.07.2016 10:22
theeconomist написа:
На това в тениса му казват: "силен минаващ удар от дъното на корта"....:-)))

Блоговата локва е родила куп крякащи крастави жаби, но някой да е чувал песен от жабешки хор.

А Евгени Михайлов е филмовият Евгени Минчев - ватман или педал - изберете сами! :-))

цитирай
19. josarian - А за целия български народ всички комунисти сте долна и гнусна измет!
30.07.2016 10:27
1997 написа:
От фалшифицирането на "танковата касета", през злодеянието с Киноцентъра, до сегашните долни постъпки. За него важи в пълна сила, че не можеш да свършиш с едно предателство.

цитирай
20. josarian - С удоволстви бих ти монтирал един комплект чук и сръп в червения дирник!
30.07.2016 10:29
anonymous1212 написа:
Доколкото ми е известно путинска Русия предпочита и преимуществено работи с десните, нали josarian-е!

Моля припомни, чие правителство подари Нефтохим - Бургас на "когото трябва"!
И заради точно това беше монтирана и извадена и "танковата касета", нали josarian-е - за да дойде правителството на подаръците!!

цитирай
21. josarian - Всички червени свине защитават пламенно Бокова.
30.07.2016 10:33
Всички нормални българи не одобряват кандидатурата и. Ако ще Светлето и в заглавието на блог.бг да я заковат, на народо му се драйфа само като си помисли за 125 годишната Червива Пача:)
цитирай
22. anonymous1212 - 21. josarian - ПРИМИТИВ!
30.07.2016 10:37
21. josarian - С удоволстви бих ти монтирал един комплект чук и сръп в червения дирник!

23. anonymous1212 - ПРИМИТИВ!
цитирай
23. mihala - Далновидна си. Поздравявам те за ...
30.07.2016 10:41
Далновидна си.Поздравявам те за статията. Михайлов е покемон,който на малкото пръстче на Бокова не може да бъде. Като я плюе,той плюе тези,които са гласували за нея.Михайлов,пази се от бумеранга на проклятието.
Спри да си маркираш територията като кучетата.Срам за интелигенцията си.
цитирай
24. theeconomist - Йоско, не се напъвай, като гладен на сране.....
30.07.2016 10:48
Защо толкова зверски сте се хванали за пусти комунизъм, Русия, Путин - простичко, защото няма за друго за което да се хванете!:-))

Погледнете се - група жалки дърти неудачници. 26 години, ни бизнес имате, ни имоти ни положение в обществото.
Сал по един компютър с въглища и Интернет на мин. пенсионерка такса.
Ей от това ви боли.
Вечно ще сте от външната страна на живота, залепили нос на стъклото през, което се вижда как живеят успелите хора, но през което вие никога няма да минете.

Прочее, доста от вас минаха под дъгата!:-))) Ментално и физически!
цитирай
25. energywatch - Tolle lege!!!
30.07.2016 10:56
josarian, alibaba5, planinitenabulgaria,

Tolle lege!!! (лат. - "вземи и чети!")

http://www.duma/node/128929
Жалък си, Михайлов!
Светла Василева
цитирай
26. morskipesni - Чудесно. Вижте само колко маймуни се наловиха.
30.07.2016 11:58
Ако можеше да ги изхвърлим някъде по-далечко, както са в мрежата...
цитирай
27. josarian - Гнусни червени фашисти с педофили и садисти за ариергард - тоеа сте комунистите!
30.07.2016 12:04
anonymous1212 написа:
21. josarian - С удоволстви бих ти монтирал един комплект чук и сръп в червения дирник!

23. anonymous1212 - ПРИМИТИВ!

цитирай
28. josarian - Льольо, карай си капиталистическото жипче и ходи да почерпиш деменциите на Бузлуджа барем по едно кибапчи, да не ти заврат някой ден мордата в ауспуфа.
30.07.2016 12:28
theeconomist написа:
Защо толкова зверски сте се хванали за пусти комунизъм, Русия, Путин - простичко, защото няма за друго за което да се хванете!:-))

Погледнете се - група жалки дърти неудачници. 26 години, ни бизнес имате, ни имоти ни положение в обществото.
Сал по един компютър с въглища и Интернет на мин. пенсионерка такса.
Ей от това ви боли.
Вечно ще сте от външната страна на живота, залепили нос на стъклото през, което се вижда как живеят успелите хора, но през което вие никога няма да минете.

Прочее, доста от вас минаха под дъгата!:-))) Ментално и физически!

цитирай
29. josarian - И все червени, червени...
30.07.2016 12:30
morskipesni написа:
Ако можеше да ги изхвърлим някъде по-далечко, както са в мрежата...

цитирай
30. josarian - Много е далновидна, заложила е на терористична организация - до оня ден сибеше кичнала значка с лика на масов убиец на кепето:)
30.07.2016 12:32
mihala написа:
Далновидна си.Поздравявам те за статията. Михайлов е покемон,който на малкото пръстче на Бокова не може да бъде. Като я плюе,той плюе тези,които са гласували за нея.Михайлов,пази се от бумеранга на проклятието.

цитирай
31. josarian - Я бегай да лъскаш ракетата Путин бе, комуноид долен!
30.07.2016 12:35
avekuku написа:
Михайлов, прасе! Жена ти се кове като соросиска? Лесно е, особено в днешно време. Вземаме няколко отхвърлени от обществото малоумници, които искат да бъдат нещо повече, нахъсваме ги да възприемат, че светът е черно-бял и всички освен "нашите" са лоши, че ние имаме най-правилната идеология. Даваме им усещането, че са приети сред нас, че ще ги ценим или ще ги ценим много в отвъдния живот, но първо трябва да се докажат с нещо малко. И готово. За това време ще имаме фанатик, готов на всичко, само и само да се впише някъде.

цитирай
32. josarian - Жалка сбирщина от нереализирани садисти, терористи и убийци, крадци, национални предатели и некадърници!
30.07.2016 12:40
За цвят - педофили, мутри и червени олигарси:)
цитирай
33. 1997 - Мълчи, бе, употребяван и гумен
30.07.2016 12:42
josarian написа:
1997 написа:
От фалшифицирането на "танковата касета", през злодеянието с Киноцентъра, до сегашните долни постъпки. За него важи в пълна сила, че не можеш да свършиш с едно предателство.

А за целия български народ всички комунисти сте долна и гнусна измет!

Това, че координаторът ви се е обадил всички вкупом да лаете не ви прави нито по- прави, нито по- умни. Жалки гумени човечета, надянати на чужди.
И Е.М. е като вас, заради това си го обичате. Ама това не е обич, а поддръжка от други порочни.
цитирай
34. josarian - Жалки човекомразци, споделящи човеконенавистни и престъпни идеи, криещи се зад лозунга "Свобода, равенство, братство"!
30.07.2016 12:51
1997 написа:
josarian написа:
1997 написа:
От фалшифицирането на "танковата касета", през злодеянието с Киноцентъра, до сегашните долни постъпки. За него важи в пълна сила, че не можеш да свършиш с едно предателство.

А за целия български народ всички комунисти сте долна и гнусна измет!

Това, че координаторът ви се е обадил всички вкупом да лаете не ви прави нито по- прави, нито по- умни. Жалки гумени човечета, надянати на чужди.
И Е.М. е като вас, заради това си го обичате. Ама това не е обич, а поддръжка от други порочни.


На съвестта ви лежат душите на 100 000 000 невинни човешки същества!
цитирай
35. josarian - Време е да дйдат танковете да ни избият, а!? Изроди червени..
30.07.2016 12:56
И най-добре да са танковете на ботоксния Джуджешвили, нали, антибългари жалки!?
цитирай
36. josarian - И сега, малко разяснения за младите, които нищо не знаят за престъпното минало на терористичната ви 125 годишна партия:
30.07.2016 13:09
Теористи сте, защото взривявате църкви и тероризирате несподелящите тъпите ви, човеконенавистни идеи.
Долни сте, защото никога не осъдихте и не заклеймихте убийствата и мъченията над българският народ!
Гадни сте, защото говорите за братство и свобода а избивате по най-садистични начини опонентите си!
Национални предатели сте, защото работите против интересите на България и в интерес на Империята на Злото!
Гнусни сте, в редиците ви има педофили, дори и тук, в блога.
Некадърници сте, защото съсипахте най-голямата и богата насуровини държава, която пък създадохте с кръв и терор!
Свине сте, защото от прекрасна страна създадохте комунистическа и посткомунистическа кочина!
Получовеци сте, защото няма вариант в който човек одобрява убийството на 100 000 000 човеци!
Жалки сте, защото до гуша сте в данеказвамкакво а устите ви зинали като нахипопотами!
Нагли сте, защото въпреки всички злини и беди, които докарахте на България, твърдите, че вие сте алтернативата!
Смешни сте, защото отидохте да поднесете цветя на Правешкия Гений с основно образование, заради когото ДС уби писател а той пък щеше да превърне България в 16 република на Империята на Злото.
Измет комунистическа!
цитирай
37. ramone - ...
30.07.2016 13:40
доколкото разбирам, дискусията тук се свежда до отговорът на следните два екзистенциални въпроса:
1.Уби ли Георги Боков Райко Алексиев?
2.Сгазила ли е човек Ирина Бокова или снаха и?
...все важни въпроси, от фундаментално значение.
Икономисте, разбра ли сега, какво имах предвид като казах "Добре че избягах от бг"?
цитирай
38. sestra - Какъв авторитет ще и се урони на Бокова
30.07.2016 14:05
като тя очевидно няма такъв? И гледам тук се навъртели едни ловци на хора, да не ти е работа... а някой ловеше хора да ги спасява от първичното зло. В началото. Тъжна работа.
цитирай
39. luky - !
30.07.2016 14:28
Ти си гнусната!
цитирай
40. chavdar01 - А БЕ ЙОСЕРЯНЕ,СКОРО ХОДИЛ ЛИ СИ НА ЛЕКАР?
30.07.2016 14:40
ИДИ БЪРЖЕ НА ПСИХИАТЪР,ЧЕ ВРЕМЕТО ТИ ЗА ПСИХОЛОГ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЕЧЕ СИ ГО ПРОПУСНАЛ!
И СИ ВЗИМАЙ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА ЗА КРЪВНО И ЗА УСПОКОЕНИЕ ЧЕ МНОГО СЕ "НАГРЕВАШ" И СКОРО ЩЕ "ПРЕГРЕЕШ"!
цитирай
41. vencivaleri1951 - Виж "сестричке"
30.07.2016 16:25
sestra написа:
като тя очевидно няма такъв? И гледам тук се навъртели едни ловци на хора, да не ти е работа... а някой ловеше хора да ги спасява от първичното зло. В началото. Тъжна работа.


Нейно превъзходителство Ирина Бокова каквато и да е, каквото и да прави е с името, лицето и биографията си. Помията която опитват да изхвърлят върху и разни завистници недоразвили амбициите си и различни блогови лузъри има същият ефект като да пикаеш срещу вятъра. И понеже мога да претендирам за авторство наричайки тези завистници покемони нека погледнем кои са те днес и кои бяха вчера.
Бокова е виновна , че е дъщеря на бивш тлавен редактор на вестник и че не е криела тежненията си към лявото. Тоест не е посипвала главата си с пепел, и не е късала пубично партиен билет на 11 ноември.

Ето ги покемоните:

-Илиян Василев-съветник на Петър Танчев по международните въпроси
Разкаял се публично след 10 ноември и станал съветник на Костов по много въпроси. Шеф в агенцията по приватизация Знаем какво и как се приватизира по костово време

Огнян Минчев-асистент и преподавател в СУ в катедра Научен комунизъм
Разкаял се публично и скъсал партиен билет. Нлиза под крилото също на Костов
и верен му още. От марксист става за една нощ яростен привърженик на либералната икономика. Забелязан и поощряван регулярно от Сорос .

Иво инджев. Московски възпитаник, син на зам главен редактор на "Вечерни новини",весник на Софийската партийна организация/тоест софийското раб дело/ и офицер от ДС. Сам се предлага да сътрудничи на ДС . Внук и племеник на АПБФК. След 10ти разкаяние, посипване главата с пепел...Абе БДС...

Иван Кръстев Също син на главен редактор, астивна комсомолска дейност, тежнение към идеологическите дисциплини. След 10ти обръща палачинката...

Евгени Михайлов-московски възпитаник, от комунистическа фавилия с АБПФК
Врътнал се след 10ти на 180 градуса

Ето това са главните драскачи и студийни оплюватели на българския кандидат за
генерален секретар на ООН
цитирай
42. vencivaleri1951 - USAриане,
30.07.2016 16:43
[quote=josarian]Теористи сте, защото взривявате църкви и тероризирате несподелящите тъпите ви, човеконенавистни идеи.
Долни сте, защото никога не осъдихте и не заклеймихте убийствата и мъченията над българският народ!
Гадни сте, защото говорите за братство и свобода а избивате по най-садистични начини опонентите си!
Национални предатели сте, защото работите против интересите на България и в интерес на Империята на Злото!
Гнусни сте, в редиците ви има педофили, дори и тук, в блога.
Некадърници сте, защото съсипахте най-голямата и богата насуровини държава, която пък създадохте с кръв и терор!
Свине сте, защото от прекрасна страна създадохте комунистическа и посткомунистическа кочина!
Получовеци сте, защото няма вариант в който човек одобрява убийството на 100 000 000 човеци!
Жалки сте, защото до гуша сте в данеказвамкакво а устите ви зинали като нахипопотами!
Нагли сте, защото въпреки всички злини и беди, които докарахте на България, твърдите, че вие сте алтернативата!
Смешн[/quot

спри се човече. Като начало смени си психиатъра или дилъра:)
цитирай
43. josarian - САЩ са велика демокрация и най-мощната икономика, Венци, за мен е чест даме именоваш USArian:)
30.07.2016 17:43
vencivaleri1951 написа:
[quote=josarian]Теористи сте, защото взривявате църкви и тероризирате несподелящите тъпите ви, човеконенавистни идеи.
Долни сте, защото никога не осъдихте и не заклеймихте убийствата и мъченията над българският народ!
Гадни сте, защото говорите за братство и свобода а избивате по най-садистични начини опонентите си!
Национални предатели сте, защото работите против интересите на България и в интерес на Империята на Злото!
Гнусни сте, в редиците ви има педофили, дори и тук, в блога.
Некадърници сте, защото съсипахте най-голямата и богата насуровини държава, която пък създадохте с кръв и терор!
Свине сте, защото от прекрасна страна създадохте комунистическа и посткомунистическа кочина!
Получовеци сте, защото няма вариант в който човек одобрява убийството на 100 000 000 човеци!
Жалки сте, защото до гуша сте в данеказвамкакво а устите ви зинали като нахипопотами!
Нагли сте, защото въпреки всички злини и беди, които докарахте на България, твърдите, че вие сте алтернативата!
Смешн[/quot

спри се човече. Като начало смени си психиатъра или дилъра:)

За последните 16 години США отлетяха светлинни години напред, вие още на Правешкия Гений цветя поднасяте и на Бог Комун и неговия пророк Путин се кланяте, че и по СеСеСеРето и НеРеБето хленчите.
Вие, Венци, сте жалки комунистически отрепки, децата на вождовете ви живеят там, в США и Гейропа, не в пределите на Империята на Злото - фааакт:)
цитирай
44. sestra - Покемони с червени родословни дървета...
30.07.2016 17:43
Някакви вицове ли се разправят тук? Най-вероятното е да не бъде избрана и не защото не си била скъсала партийния билет, а защото е строила ненужни резиденции и пътувала по цял свят не на свои разноски и без видими причини през цялото си "превъзходителстване". Хората го написаха, ама кой да е чел. Предателства, глупости. А по-трезво и с поглед в утрешния ден? А по-натам? Все туй бълнуване като да обитавате вечност.
цитирай
45. josarian - Чавдаре, много те влече психиатрията нещо? Ще ти уредим ризка без ръкавки, червено-алена, споко:)
30.07.2016 17:47
chavdar01 написа:
ИДИ БЪРЖЕ НА ПСИХИАТЪР,ЧЕ ВРЕМЕТО ТИ ЗА ПСИХОЛОГ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЕЧЕ СИ ГО ПРОПУСНАЛ!
И СИ ВЗИМАЙ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА ЗА КРЪВНО И ЗА УСПОКОЕНИЕ ЧЕ МНОГО СЕ "НАГРЕВАШ" И СКОРО ЩЕ "ПРЕГРЕЕШ"!

цитирай
46. josarian - Хайде, цървули червени, под строй на поклонение пред паметника на Правешкия Гений:)
30.07.2016 17:56
След това до един в чинията на Бузлуджа и право в Евразийската Зоологическа градина - там има от всичко което обичате по много:)
цитирай
47. blackpredator - бе казах ви аз,
30.07.2016 18:15
че електроните у Йосковия атом са с обратен спин
Йоско си е елементарна частица с квантово число равно на нула
след УСА-та, ще ви разправи колко е прекрасно фъф Фукушима
както казват, бай бабо да не станеш като Йоско
пу-пууу...
цитирай
48. staler - фракционерството е детската бо...
30.07.2016 18:15
фракционерството е детската болест на комунизма...деиствително,да пишеш на меркел и столтенберг или некои подобен,с които е пълно не само в междунар. организации,че бокова е с тъмно комунистич.минало е признак за агресивна форма на аутизъм---нормално за синята фракция на бкп.....нещо за или против неква платформа,виждания,програми на кандидатите за поста чу ли се?...нье....тех или ги няма или не са важни---ще се случва това което договорят великите сили...останалото го могат всички бокови по всички земни кълбета--- празно дрънкане,усвояване на пари по програми,карнавали,заря,шарени балончета в небето....да пожелаем успех на бълг.кандидат.
цитирай
49. merlin68 - Не става въпрос за завист тук, поне ...
30.07.2016 18:23
Не става въпрос за завист тук, поне не и за българска завист - та я ги преброй, заедно с Михайлов, има няма още 5-6 човека са се напънали да плюят по БЪЛГАРСКАТА кандидатура. Не 5-6, дори десет хиляди да са, това е нищо при 6 милиона население. По-скоро тази свинщина обедини българите, те показаха, че не са завистници
цитирай
50. apostapostoloff - България е едно, а Бокова- нещо съвсем друго.
30.07.2016 18:39
Това първо.

Второ: точно Бокова, която попада в графата "тъмен балкански субект", ще урони престижа на България. Само това остава- комуняги, бандюги и простаци да оглавят ООН!

Съвсем друга работа би била номинацията на чист, непокварен и интелигентен човек като Кристалина Георгиева.

И стига с това обединение! Ще се обедниявам аз с разни смръдливи мангали, долнопробни комуняги, некадърни простаци и престъпници! От къде накъде и в името на какво? Съединението не прави силата, точно обратното е вярно: ако някъде всички мислят еднако, това означава, че никой от тях не мисли!
цитирай
51. slavimirgenchev1953 - Доносници
30.07.2016 18:57
обвиняват Евгени, че се бил подписал.
Ми.
цитирай
52. josarian - Така ти се струва - ние сме мнозинство, малцинство сте вие, жалки комунисти!
30.07.2016 19:04
merlin68 написа:
Не става въпрос за завист тук, поне не и за българска завист - та я ги преброй, заедно с Михайлов, има няма още 5-6 човека са се напънали да плюят по БЪЛГАРСКАТА кандидатура. Не 5-6, дори десет хиляди да са, това е нищо при 6 милиона население. По-скоро тази свинщина обедини българите, те показаха, че не са завистници

цитирай
53. josarian - А комунизмът пък е престъпна идеология и последователите трябва да бъдат преследвани от закона.
30.07.2016 19:06
staler написа:
фракционерството е детската болест на комунизма...деиствително,да пишеш на меркел и столтенберг или некои подобен,с които е пълно не само в междунар. организации,че бокова е с тъмно комунистич.минало е признак за агресивна форма на аутизъм---нормално за синята фракция на бкп.....нещо за или против неква платформа,виждания,програми на кандидатите за поста чу ли се?...нье....тех или ги няма или не са важни---ще се случва това което договорят великите сили...останалото го могат всички бокови по всички земни кълбета--- празно дрънкане,усвояване на пари по програми,карнавали,заря,шарени балончета в небето....да пожелаем успех на бълг.кандидат.

цитирай
54. sestra - Ми да.
30.07.2016 19:22
apostapostoloff написа:
Това първо.

Второ: точно Бокова, която попада в графата "тъмен балкански субект", ще урони престижа на България. Само това остава- комуняги, бандюги и простаци да оглавят ООН!

Съвсем друга работа би била номинацията на чист, непокварен и интелигентен човек като Кристалина Георгиева.

И стига с това обединение! Ще се обедниявам аз с разни смръдливи мангали, долнопробни комуняги, некадърни простаци и престъпници! От къде накъде и в името на какво? Съединението не прави силата, точно обратното е вярно: ако някъде всички мислят еднако, това означава, че никой от тях не мисли!

Опазил ме Бог от такова обединение, в което плюят ядно и унищожително хората за това, че изразяват това, което мислят. Лицемерие да се лее както сме си свикнали. Премиерът по-скоро няма право на лично мнение, затова и постъпи компромисно в този случай, но ние имаме.
цитирай
55. josarian - Сбирщина от доносници, нереализирани садисти и убийци, привърженици на тероризма, крадци, лъжци, манипулатори и далавераджии:)
30.07.2016 19:35
slavimirgenchev1953 написа:
обвиняват Евгени, че се бил подписал.
Ми.

цитирай
56. brancaleon - Интересно и принципно , но заслужено
30.07.2016 19:58
Каква беше реакцията на Бокова по повод баналната номенклатурна кандидатура на Румяна Желева .... нещо по различно ли ? ..... нещо не на международно ниво ли? ....
цитирай
57. theeconomist - Прекрасно!
30.07.2016 20:09
Вие драги мразещи и ненавиждащи, прескочете до някоя специализирана библиотека / щото в къщи едва ли имате такива книги, освен стиховете на сливомар / и прочетете на какво се базира ОМРАЗАТА:
1. Завист - а вие сте изтъкани от нея. Искате да сте като нас, да имате и можете това което имаме и можем, ма нъц!
2. Страх - а ви е страх, защото ясно съзнавате като се изправим един до друг какъв е резултата...:-))
За това сте толкова злостни, крайни, и смели.....но само пред компютъра!:-))
цитирай
58. sestra - Коментар 59,
30.07.2016 20:22
Всичко ти е ясно на теб, всичко виждаш. Предателство, завист, глупост, злоба, непълноценност и да - от страни се вижда по-добре, като на екран. Само едно изпускаш - че е възможно някой да не мисли като теб. Ти си това, което мислиш и най-специалното и весело е, че ти си НИЕ.
цитирай
59. josarian - Извинете се бе, маймуни червени, извинете се за всички убийства, беди и мъки, които причинихте на българския народ!
30.07.2016 20:24
Нашето не е омраза, вие ни учихте едно време силно да любим престъпната ви партия и да мраьим и ненавиждаме останалия свят! Нашето е благородна ненавист! Жалки червени отрепки:)
цитирай
60. slavimirgenchev1953 - Каквото и да имаш, пръдльо, е западно, от враговете на цоца. На теб битието ти определя съзнанието, защото си тъпанар.
30.07.2016 20:25
theeconomist написа:
Вие драги мразещи и ненавиждащи, прескочете до някоя специализирана библиотека / щото в къщи едва ли имате такива книги, освен стиховете на сливомар / и прочетете на какво се базира ОМРАЗАТА:
1. Завист - а вие сте изтъкани от нея. Искате да сте като нас, да имате и можете това което имаме и можем, ма нъц!
2. Страх - а ви е страх, защото ясно съзнавате като се изправим един до друг какъв е резултата...:-))
За това сте толкова злостни, крайни, и смели.....но само пред компютъра!:-))

цитирай
61. 1997 - Така е
30.07.2016 20:36
анонимен написа:
vencivaleri1951 написа:
[quote=sestra]като тя очевидно няма такъв? И гледам тук се навъртели едни ловци на хора, да не ти е работа... а някой ловеше хора да ги спасява от първичното зло. В началото. Тъжна работа.


Ето ги покемоните:

-Илиян Василев-съветник на Петър Танчев по международните въпроси
Разкаял се публично след 10 ноември и станал съветник на Костов по много въпроси. Шеф в агенцията по приватизация Знаем какво и как се приватизира по костово време

Огнян Минчев-асистент и преподавател в СУ в катедра Научен комунизъм
Разкаял се публично и скъсал партиен билет. Нлиза под крилото също на Костов
и верен му още. От марксист става за една нощ яростен привърженик на либералната икономика. Забелязан и поощряван регулярно от Сорос .

Иво инджев. Московски възпитаник, син на зам главен редактор на "Вечерни новини",весник на Софийската партийна организация/тоест софийското раб дело/ и офицер от ДС. Сам се предлага да сътрудничи на ДС . Внук и племеник на АПБФК. След 10ти разкаяние, посипване главата с пепел...Абе БДС...

Иван Кръстев Също син на главен редактор, астивна комсомолска дейност, тежнение към идеологическите дисциплини. След 10ти обръща палачинката...

Евгени Михайлов-московски възпитаник, от комунистическа фавилия с АБПФК
Врътнал се след 10ти на 180 градуса

Ето това са главните драскачи и студийни оплюватели на българския кандидат за
генерален секретар на ООН.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ами, щом покемоните са предали собствените си червени родословни дървета - какво чудно, че сега предават България? Явно е, че то, предателството, си им е в кръвта.

цитирай
62. lyubomircholakov - Този постинг е извънредно полезен - ...
30.07.2016 22:05
Този постинг е извънредно полезен - в истеризираните "антикомунистически" коментари вече ясно си личи, че антикомунистическото идеологическо манипулиране и, като последица от него, антикомунистическото самоманипулиране водят до соросоидна психопатия. Както всяко манипулиране и самоманипулиране, всъщност.
Русофобите и т. нар. "антикомунисти" винаги са били предатели на България - какви доказателства повече?
Толкова демократизирани психопати на едно място - едно удоволствие е да ги чете човек. Поздрави за постинга! :)
цитирай
63. wasp - антикомунистическо самоманипулиране и соросоидна психопатия...само идиот може да го измисли
31.07.2016 00:06
lyubomircholakov написа:
Този постинг е извънредно полезен - в истеризираните "антикомунистически" коментари вече ясно си личи, че антикомунистическото идеологическо манипулиране и, като последица от него, антикомунистическото самоманипулиране водят до соросоидна психопатия. Както всяко манипулиране и самоманипулиране, всъщност.
Русофобите и т. нар. "антикомунисти" винаги са били предатели на България - какви доказателства повече?
Толкова демократизирани психопати на едно място - едно удоволствие е да ги чете човек. Поздрави за постинга! :)



Тъжно и жалко е че пишман - Ентелегенти като вас с по 5 лева в джоба са тръгнали да защитават червената номенклатурна милионерка...WTF!


Осата
цитирай
64. vencivaleri1951 - ,, b
31.07.2016 00:20
sestra написа:
Някакви вицове ли се разправят тук? Най-вероятното е да не бъде избрана и не защото не си била скъсала партийния билет, а защото е строила ненужни резиденции и пътувала по цял свят не на свои разноски и без видими причини през цялото си "превъзходителстване". Хората го написаха, ама кой да е чел. Предателства, глупости. А по-трезво и с поглед в утрешния ден? А по-натам? Все туй бълнуване като да обитавате вечност.

цитирай
65. josarian - Смешников, по-добре си замълчи. Ще ти припомня девиза на Партията ти любима: "Гъза си с рози накичи, насраното да не личи!"
31.07.2016 01:23
lyubomircholakov написа:
Този постинг е извънредно полезен - в истеризираните "антикомунистически" коментари вече ясно си личи, че антикомунистическото идеологическо манипулиране и, като последица от него, антикомунистическото самоманипулиране водят до соросоидна психопатия. Както всяко манипулиране и самоманипулиране, всъщност.
Русофобите и т. нар. "антикомунисти" винаги са били предатели на България - какви доказателства повече?
Толкова демократизирани психопати на едно място - едно удоволствие е да ги чете човек. Поздрави за постинга! :)

цитирай
66. batogo - !!!:))) Поздравления, Йосариане!
31.07.2016 07:26
Перфектна характеристика си направил на представителите на червената чума. По нескопосаните им реакции личи, колко точно си им казал истините за тяхната същност. Истината е най-качествения медикамент срещу епидемията "червена чума"
и само истината ще излекува човечеството от тази коминтерновска напаст!.
цитирай
67. vencivaleri1951 - То по навик е защитата. Беше време когато 5те лева си бяха пари
31.07.2016 07:53
wasp написа:
lyubomircholakov написа:
Този постинг е извънредно полезен - в истеризираните "антикомунистически" коментари вече ясно си личи, че антикомунистическото идеологическо манипулиране и, като последица от него, антикомунистическото самоманипулиране водят до соросоидна психопатия. Както всяко манипулиране и самоманипулиране, всъщност.
Русофобите и т. нар. "антикомунисти" винаги са били предатели на България - какви доказателства повече?
Толкова демократизирани психопати на едно място - едно удоволствие е да ги чете човек. Поздрави за постинга! :)



Тъжно и жалко е че пишман - Ентелегенти като вас с по 5 лева в джоба са тръгнали да защитават червената номенклатурна милионерка...WTF!


Осата

цитирай
68. 1997 - slavimirgenchev1953- за присмех в блога с безчестно поведение
01.08.2016 00:49
slavimirgenchev1953 написа:
Каквото и да имаш, пръдльо, е западно, от враговете на цоца. На теб битието ти определя съзнанието, защото си тъпанар.

Ах ти, СлаФчо, си хитрушко!
На Русия си послушко!
Що се прайш бе, новобранец,
на хамериканец?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: chara
Категория: Политика
Прочетен: 6425288
Постинги: 279
Коментари: 11520
Гласове: 89145
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031