Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2013 00:36 - Кой НЕ СЕ нуждае от българи, а само от територията?
Автор: gslavova Категория: Политика   
Прочетен: 11277 Коментари: 27 Гласове:
27

Последна промяна: 18.08.2013 21:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Напоследък освен новините за спадащият БВП и дефлацията в страната ни, се появяват и по-""незабележими"" новини. Малко по-емоционални и бързо забравящи се. Като новината за демографската катастрофа, в която се намира България:  http://www.mediapool.bg/demografskata-kriza-v-bulgaria-mozhe-da-se-prevarne-v-demografska-katastrofa-news209941.html

Или направо да цитирам Guardian, защото може да сметнем, че българският сайт е пропаганден: Guardian - 13 юли 2013:

Some of the most rapid increases are expected in the world"s 49 least-developed countries. The populations of Mali, Niger, Somalia, Tanzania and Zambia are expected to increase at least fivefold by 2100.

In contrast, the populations of 43 countries are expected to decrease over the next few decades. Belarus, Bulgaria, Cuba, Romania, Russia, and Ukraine are among the countries where populations are expected to drop by more than 15% by 2050.

За неговорещите този език:

Някои от най-бързо увеличаващите се по население държави са тези измежду 49те най-бедни в света. Населението на Мали, Нигер, Сомалия, Танзания и Замбия се очаква да се увеличи петорно до 2100 година.
За разлика от тях, населението на 43 държави се очаква да намалее през следващите няколко десетилетия. Беларус, България, Куба, Румъния, Русия и Украйна са сред страните, където населението се очаква да намалее с повече от 15% до 2050 година.

А защо намалява населението в България? Защото един от базовите показатели, че една страна е в криза е срива в раждаемостта и. А България има перманентно признаци на криза от 23 години насам. И понякога тази криза даже се поддържа изкуствено - когато в другите страни кризата отминава!!! А кой и защо има полза от това?

Последнете страните с най-лоши демографски показатели от статията на Guardian - забележете, че това все са страни от бившата зона на ""комунизъм"" (включая и самата Русия). И освен това страни, които териториално са в региони, с интересна геополитическа и ресурсна стойност (България - териториално/транспортно, Румъния - залежи на нефт, Украйна и Беларус - житниците на Европа, Куба - геополитическо разположение!). Т.е. това са интересни земи, но .... май са по-необходими опразнени от население си за някого и за нещо!

Когато Колумб открива Карибските острови, в Куба например има процъфтяващо и множащо се индианско население, За 100 години тази популация е напълно унищожена чрез системен геноцид - например конкистадорите са си хранели кучетата с индиански бебета. (вж. Цветан Тодоров "Завладяването на Америка"). За 100 години испанската инвазия унищожава 70 милиона индианци, прочиства голяма част от мезо и южна Америка и заселва емигранти и африкански роби, за да установи политически изгоден икономически модел в тази част на света. И почти 200 години е най-силната икономика в света тогава.

През 2013 година по света се случват разни военни и протестни събития. И става следното: http://www.mediapool.bg/broyat-na-bezhantsite-v-bulgaria-se-e-uvelichil-dvoino-za-shest-mesetsa-news210116.html броят на бежанците се е увеличил двойно за последните 6 месеца. Бежанци от хора на средна възраст с деца. В детеродна възраст, които ще имат още деца. Които не знаят български, не са с православна религия, не могат да ползват българската образователна система, носят небългарски културен и социален модел и често нямат образователен ценз по европейски стандарт, за да станат производителна сила в България. Бежанци от конфликтите в Сирия и Северна Африка основно. Спасяват децата си. Вие няма ли да спасите децата си, ако някой стреля и по вас?

А българските деца? Някой спасява ли ги?

Ето ви един модел на скрит геноцид към българските деца: Синът ми е почти на 10 години сега. Аз съм единствен родител. И никога не съм получавала детски, защото винаги доходът ми е надвишавал минималният, определен за получаване на детски. Не се е отчитало, че от този доход ежемесечно се плащат кредити, режийни, освен издръжката и образованието на детето - това не я интересува държавата. А когато останах без работа и доходи .... объркаха няколко пъти молбата ми в системата за записване за детски, и държавата отново ми показа, че синът ми не е дете, което има някакво значение за нея. А той все пак учи, говори български, учи и други езици, носи българският културен и социален модел и българската семейна памет на почти 300-годишен християнски род. И е български гражданин, който след 15 години ще внася пари в социалната и данъчна системи на България .... ако дотогава не спечели стипендия заради някакъв свой талант за чужбина, или не емигрирам с него зад граница, за да мога да го изхранвам и да получи идея що е нормален социум и бит!  

А сега умножете случаят с моето дете по бройката на децата на "нещото" като средна класа в България, които учат до висше образование, говорят български, носят българският културен и социален модел и са произвеждащата икономически част от населението  и проверете дали и 5% от тези хора вземат детски? За децата си. Това са най-често хора с едно или повече висши образования, фирми, някакъв бизнес. Техните деца ще повторят икономическият и културен модел на родителите си. Но държавата не стимулира развитието на тези деца, защото от 23 години някому точно възпроизводството на икономически активната класа в България не е нужно. А колко български семейства от този тип емигрираха зад граница и дори родиха децата си в други държави?

Ето ви пример за скрит държавен геноцид - в XXI век няма как да хвърляш деца на кучета, за да унищожиш икономически активното население. Но пък можеш с икономически лостове да ги принудиш да спасяват децата си от мизерията извън територията на страната си. А на тази територия да дойдат да спасяват децата си от смърт други жертви на нечия ""геополитическа мисъл"".

С над 15% ще намалее българското население до 2050 година според Guardian. Специално за България по доклада на ООН се предвижда броят на населението да се сведе до 3 милиона души към 2050 година. Алармира се още, че поне 2/3 от младото население тогава ще е от цигански произход. Което ще са младежи които може да говорят български, но няма да учат повече от начално образование, няма да носят българският културен и социален модел и не е ясно доколко ще са икономически производителни. Защото дори сега на това население се гледа с пренебрежение и не се очаква държавата българска да помисли да му създаде условия да се образова, за да носи поне българският културен и социален модел и да стане икономически производително. Нали е по-важно да му намираме разликите, че и да ги задълбочаваме. И да се конфронтират българи и цигани, например! 

А териториално ще бъдем пак 111 хиляди кв. км. Така че остава въпроса:

ЗАЩО ОТ 23 ГОДИНИ СЕ ПРОВЕЖДА ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД НА ТРУДОСПОСОБНОТО И ОБРАЗОВАНО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ. НА КОГО Е НУЖНА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ЗА КАКВО?




Гласувай:
29


Вълнообразно


1. анонимен - Раждайте! Просто е!
18.08.2013 11:45
Раждайте! Просто е!
цитирай
2. gslavova - Разбира се
18.08.2013 12:16
rabotta написа:
Раждайте! Просто е!
е единственият изход.
цитирай
3. godlieb - НЕ Е ТАКА ПРОСТО - ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ВЕК Е -
18.08.2013 15:52
РАЗБИРА СЕ - ВСЯКА ПОСТМОДЕРНА КОЛОНИЗАЦИЯ НАЧЕВА ЧРЕЗ ПСЕВДОМУЗИКАЛНИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО ЕМБАРГО - ВНЕДРЯВАНЕ НА ДОЛНОПРОБНИ ПРАКТИКИ - ПЕРФИДНА ПОЛИЦЕЙЩИНА - И ПРОГРАМИРАНО САМОИЗТРЕБВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО. (43% ОТ БЕЗРАБОТНИТЕ В РУСЕ СА БЕЗ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ - АМА СЕ ПЛОДЯТ!?!) ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - НЕ Р У С И Я - НИ ГО СТОРИ. СТОРВАТ НИ ГО НАШИТЕ ОПАШАТИ ЛЪЖЦИ - ЧИЯТО ПОДГОТОВКА ПОЧНА ОЩЕ ПРЕЗ СЕДЕМДЕСЕТТЕ ГОДИНИ В АОНСУ-ТАТА НИ, А ПОДИР ТОВА В ЛОНДОН, БЕРЛИН И ТОКИО - ЧРЕЗ ОБМЯНА НА ОПИТ. САЩ СЕ ПРАВЕШЕ - ЧЕ НЕ СЕ МЕСИ.
цитирай
4. batimetriq - Как да се спасим
18.08.2013 16:53
Оставаме все по-малко българите и тепърва ще разберем кой ни подготви и изпълни геноцида. Сега предстои есента да се създаде масова организация на всички честни и почтени българи, които останахме. Трябва да се създадат структури във всяко населено място. Това става с инициативата на ГД "Освобождение", под мъдрото ръководство на Николай Колев - Босия. Изпишете "bosia" и ще влезнете в неговия блог за да си сверявате часовника. Да загърбим малките различия и да извършим това съдбоносно и патриотично дело. Трябва да се съберем поне 500 хиляди човека. След това със законови средства ще започнем бързо да разрешаваме всички проблеми.
цитирай
5. injir - Земята ни е рай. А на кой не му се иска ...
18.08.2013 18:48
Земята ни е рай. А на кой не му се иска да живее в рая?
цитирай
6. gslavova - емоционално си я наричаме ние ''рай''
18.08.2013 19:18
injir написа:
Земята ни е рай. А на кой не му се иска да живее в рая?
, геополитически земята ни трябва на ''велики сили'' да си разиграват икономическите стратегии - заради пътя между Европа и Азия, заради каналите за наркотици, заради плодородните площи за отглеждане на жито и други храни и все пак и заради залежите на вода ....
Ние сме емоционални, а онези, които искат да ни няма са прагматични!
цитирай
7. batimetriq - До gslavova
18.08.2013 19:21
Прочетете постинга на Босия от 07.08.2013 г. със заглавие: "До неправителствените организации и българските граждани". Там е написано всичко, там са и неговите координати. Успех и горе главата!
цитирай
8. demograph - Разкошна статия!
18.08.2013 19:49
Някой ни гони от Рая, даден ни от Бога. Кой е този? Това не са геополитиците и геополитиките им. Който може да прави геополитика я прави и това е от векове. Ние като империя и национална държава също сме го правили и то успешно. Сега обаче ние сме обект на геополитическо месене и се държим като меко тесто за да ни опекат на барбекюто на геополитическата игра. Не аз и вие - ТЕ управниците ни, отдавна са се превърнали в помощник месари и усърдно подават я ножа, я подправките на Главния. ТИЯ НЕ СА БЪЛГАРСКИ ВОДАЧИ. Тия са слуги на алчността си и на враговете на България. Ключа за измъкване от касапницата, в която са ни завлекли собствените ни политици и държавници е МАХАНЕТО ИМ от властта. И замяната им с Почтени Български граждани, които да не крадат, а да изпитват гордост, че се грижат за народа и страната си.
Не бива да допуснем да изгонят нас, децата ни и внуците ни, и техните поколения от Рая България.
цитирай
9. gslavova - Да си повярваме и ДА
18.08.2013 20:54
действаме тогава!
Нека всеки прочел тук напише поне една своя идея как да се преодолее тази катастрофа .... аз лично се наемам да анализирам и обобщя идеите и да направим програма от тях! А познанията ни ще стигнат на тук четящите как да се реализират идеите ни. ДА СИ ПОВЯРВАМЕ!
цитирай
10. gslavova - ДА
18.08.2013 21:07
действаме, ако искате. Пратете тук, или на Фейсбук Bulgaria E страницата идеите си. Аз ще ги публикувам, обобщим и ще ги направим програма за действие!
цитирай
11. breeze - Бедни но щастливи. как става това?
18.08.2013 21:10
С малко помощи, малки и големи кражби и необходимоста да работиш става излишна. Пеят, веселят се, множат се...и ни се присмиват. Не забелязвате ли колко си приличат усмивките на управляващите с тези на "онеправданите" в автобусите. Народ се поробва и чрез незащита от ежедневните набези на крадците...
цитирай
12. gslavova - Говориш тук
18.08.2013 21:30
breeze написа:
С малко помощи, малки и големи кражби и необходимоста да работиш става излишна. Пеят, веселят се, множат се...и ни се присмиват. Не забелязвате ли колко си приличат усмивките на управляващите с тези на "онеправданите" в автобусите. Народ се поробва и чрез незащита от ежедневните набези на крадците...

за липсата на ред и правосъдие в нашата страна ли?
цитирай
13. kbalenciaga - Толкова е просто, а в същото време и толкова гадно
18.08.2013 22:18

Държави като пиявицата Германия просто изсмукват българите и други хора от д бившите соц. държави, защото иначе ще загинат!
Така Германия от държава, която отдавна вече трябва да е фалирала, и да се е сринала, тя е една от най развитите в света.
Защото просто е пиявица!

И по този начин в България остават повече пенсионери, за по малко работещи българи.
И после лицемерните тъпанари от Западните държави сочат България с пръст, и питат защо не се развивала?!
Е как да се развива като вие долни пиявици изсмуквате най-ценното за всяка една държава по света???
Как да се развива като изсмуквате трудоспособното население???

А българските продажни политици подлоги мълчат по тези въпроси!

И смешниците протестиращи от Столичната средна класа, вместо да ги питат по такива теми, защо продават България така, и да протестират за това, те протестират за малоумщини!

Спрете се най накрая с този Босия и неговите простотии да отклонявате вниманието от наистина важните въпроси за България и за българския народ, че вече не се трае!
цитирай
14. batimetriq - Do kbalenciada
18.08.2013 23:37
Не очаквах така да ме разочароваш. Спомни си само колко хвалебствия и колко оди написа за Босия. Защо измени на стила си?
цитирай
15. kbalenciaga - batimetriq толкова ли си зле
19.08.2013 00:22

та не си разбрал, че всичко това е ирония???

Такива ли сте последователите на Босия?
Просто не е истина!

И вие ще "преговаряте" на кръглата маса, за която оревахте блога.

Е няма друг такъв ЦИРК на Света! НЯМА!
цитирай
16. danailvdimitrov - България е православна страна и...
20.08.2013 13:55
цялата демонична злоба на света е насочена върху нея!

И това не е от вчера!
цитирай
17. gslavova - И Сърбия е православна страна
20.08.2013 14:35
danailvdimitrov написа:
цялата демонична злоба на света е насочена върху нея!

И това не е от вчера!

и там доста ги мразеха, че и война им спретнаха, ама никога не са правили геноцид срещу собстения си народ. Е - срещу други са правили .... Но нямат такъв спад на раждаемостта ...
Не е проблема в праославието, или не точно в това, че сме православни, според мен.
цитирай
18. danailvdimitrov - защо мислите че дяволът "удря" по един и същи начин?
21.08.2013 00:35
gslavova написа:
danailvdimitrov написа:
цялата демонична злоба на света е насочена върху нея!

И това не е от вчера!

и там доста ги мразеха, че и война им спретнаха, ама никога не са правили геноцид срещу собстения си народ. Е - срещу други са правили .... Но нямат такъв спад на раждаемостта ...
Не е проблема в праославието, или не точно в това, че сме православни, според мен.


Сърбия ще порази с война, нас със спад на раждаемостта и лъстене на младите към емиграция , Русия с алкохолизъм, Украйна със сепаратизъм, Грузия с изолация, Гърция- с даване на заеми и задлъжнялост и т.н.

Вие не го мислете за толкова лесен и предсказуем, нито пък нас за много крепки и силни във вярата ! За мъдри да не говорим.
цитирай
19. gslavova - Атеизма
21.08.2013 06:17
е един от пътищата на България към ада,но и развратното духовенство е също такъв път
цитирай
20. danailvdimitrov - че нали "развратното духовенство " ни се дава заради ...
21.08.2013 09:11
gslavova написа:
е един от пътищата на България към ада,но и развратното духовенство е също такъв път



нашия АТЕИЗЪМ?
цитирай
21. gslavova - Атеизма
21.08.2013 11:17
има основна функция да разруши устоите на традиционното семейство. Оттам идват неща като намаляване на раждаемостта, извънбрачни деца, изоставени деца, ранен и безразборен секс, аборти за щяло и нещяло .... все демографски отражения на иначе ефимерното "атеизъм/антирелигиозност''.

Кой толкова се е стремял да отслаби възпитателната роля на църквата и защо?
цитирай
22. danailvdimitrov - да така е -първото което правят комунистите в Съветска Русия е...
21.08.2013 12:42
да унищожат физически Църквата и да разбият православното семейство.

Създават -комуни , въвеждат гражданския брак както и съжителство без брак,признават правата на гейовете (Ленин),и отделят децата в детски домове и лагери (днешните детски градини), като ги учат да мразят родителите си като "народни врагове". Разрешават абортите и пращат жените в заводи и фабрики.

Това е първата страна в която тези неща се случват.

Днес са десетки.
цитирай
23. gslavova - Не съвпада ли началото
21.08.2013 13:57
danailvdimitrov написа:
да унищожат физически Църквата и да разбият православното семейство.

Създават -комуни , въвеждат гражданския брак както и съжителство без брак,признават правата на гейовете (Ленин),и отделят децата в детски домове и лагери (днешните детски градини), като ги учат да мразят родителите си като "народни врагове". Разрешават абортите и пращат жените в заводи и фабрики.

Това е първата страна в която тези неща се случват.

Днес са десетки.

на провеждането на тази политика в България с най-ниското ниво на раждаемост за България през XX век? 1945г.
А и това да пращаш жени в детеродна възраст в концлагери, или да толерираш морално мъжете, които изоставят семействата си (отслабени линии за контрол поради големите миграционни процеси от селото към града, и пак АТЕИЗМА, който разбива и локалните общности с контролните им механизми да съблюдават морала и етиката в общуването).
Пораженията за България тук са многопластови.

Ето, в една религиозна Полша имаме положителен естествен прираст и силни социуми - дори емигрирали във Великобритания, поляците успяха да наложат на британците да си ''внасят" и полски католически свещеници за благото на общностите им там!

А нас същите тези британци ни заклеймяват като "мръсни потенциални емигранти"!
цитирай
24. danailvdimitrov - Вероятно съвпада- случайни неща няма!
21.08.2013 15:33
Не бях се замислял че 1945г. е началото на такъв период. Но едва ли е просто съвпадение.
Разбиването на социалната структура на българското общество чрез колективизация и индустриализация, наистина поставя такова начало. Тя цели създаването на нов вид обществена еденица - колектива, т.е. масата . Тя замества семейството, а родовите връзки се прекъсват завинаги.

Демокрацията,която е рафинирана форма на комунизъм, само довършва процеса чрез хомо-глобаликус. Човек без родина,корени,език,дори без определен пол!

Той носи вече всички черти на новия световен ред-човек готов да приеме печата на антихриста.
цитирай
25. gslavova - Ако обаче има познание
21.08.2013 16:25
както за идентификация по култура и религия, така и познание за цялостния глобален процес, деструктивното няма как да успее.

"Империите на бъдещето са империите на ума" - казал го е Чърчил. А той е бил и умен, и вярващ, и знаещ.
цитирай
26. alexs - Вярата ни е спасила от турско и в д...
21.08.2013 22:43
Вярата ни е спасила от турско и в днешните времена също може да ни спаси, но като я нямаме?!
цитирай
27. shtaparov - ОТ БЪЛГАРИ НЕ СЕ НУЖДАЕ ПАРТИЯТА, ...
21.08.2013 22:51
ОТ БЪЛГАРИ НЕ СЕ НУЖДАЕ ПАРТИЯТА,КОЯТО НИ ТОРМОЗИ ОТ 69 ГОДИНИ НАСАМ: ТЯ ИЗВЪРШИ ТАКИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НАРОДА НИ,ЧЕ МАЛКО ЩЕ Й Е ДА Я ВЪРТЯТ НА ШИШ И ДА ВРИ В КАЗАНИТЕ АДОВСКИ ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА СИ ВЪРХУШКА! И ПОНЕЖЕ ЗНАЕ КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛА,ЗА ДА ОТЪРВЕ СЕБЕ СИ ТЯ ГЛЕДА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ НАРОДА КОЙТО Е СЪСИПАЛА,ЗА ДА НЕ БЪДЕ ПОГУБЕНА ОТ НЕГО!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gslavova
Категория: Бизнес
Прочетен: 258556
Постинги: 102
Коментари: 108
Гласове: 150
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031