Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2021 09:26 - Разкрита Невероятна Измама При Тестване На COVID-19
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1266 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.01.2021 09:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КОРОНАВИРУСФАЛШИВИ ЗНАМЕНА Разкрита Невероятна Измама При Тестване На COVID-19

image
HAF
17 Януари 2021 Г.


https://www.youtube.com/watch?v=6ny9nNFHQsY&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=S_1Z8cSXI-Q&feature=emb_logo


 Пандемията COVID-19 ни донесе много тежки уроци. Важното е, че ни показа колко лесно е да се произвежда паника и да се контролират цели популации чрез измамни средства.

Оглавяването на списъка с измамни стратегии е използването на тест, който фалшиво обозначава здравите индивиди като болни и инфекциозни. Това позволява масови тестове да направят разказа, че сме в смъртоносна пандемия.

image

Разбира се, говоря за скандалния вече тест за полимеразна верижна реакция с обратна транскрипция (RT-PCR).

Факт е, че PCR тестът не е предназначен да се използва като диагностичен инструмент, тъй като не може да прави разлика между неактивни вируси и „живи“ или репродуктивни.1

 

Това е от решаващо значение, тъй като неактивните и репродуктивните вируси не са взаимозаменяеми по отношение на заразността.

Ако имате нерепродуктивен вирус в тялото си, няма да се разболеете и не можете да го разпространявате на други.

На второ място, много, ако не и повечето лаборатории усилват РНК, събрана твърде много пъти, което води до това, че здравите хора получават положителни резултати.

Решаващият Детайл, Който Обезсилва Повечето Резултати От PCR Теста

 

image  

 

Видеото по-горе обяснява как работи PCR тестът и как интерпретираме резултатите неправилно.

В обобщение, PCR тампонът събира РНК от носната кухина. След това тази РНК се транскрибира обратно в ДНК.

Поради малкия си размер, той трябва да бъде усилен, за да стане забележим. Всеки кръг на усилване се нарича цикъл, а броят на циклите на усилване, използвани от даден тест или лаборатория, се нарича праг на цикъла (CT).

 

Колкото по-висок е CT, толкова по-голям е рискът незначителните последователности на вирусната ДНК да се увеличат до степен, че тестът се отчита положително, дори ако вирусният товар е изключително нисък или вирусът е неактивен и не представлява заплаха за вас или за някой друг.

Много учени отбелязват, че всичко над 35 цикъла е научно неоправдано .2,3,4 Проучване от 28 септември 2020 г. по клинични инфекциозни болести разкрива, че когато провеждате PCR тест при CT от 35 или по-висока, точността спада до 3 %, което води до 97% фалшиво положителен процент .

Bombshell: Фаучи членки COVID тестът е фатален недостатък

И все пак, тест, известен като хартия Corman-Drosten, и тестове, препоръчани от Световната здравна организация, са определени на 45 цикъла, 6,7,8 и Американската администрация по храните и лекарствата и Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията препоръчват провеждането на PCR тестове при CT от 40,9

Въпросът е защо, като се има предвид консенсусът е, че CT над 35 правят теста безполезен. Когато лабораториите използват тези прекомерни прагове на цикъла, вие очевидно получавате силно надценен брой положителни тестове, така че това, с което наистина се занимаваме, е „казедемия “ 10,11 - епидемия от фалшиви положителни резултати .

Прочетете също: Безсимптомните хора НЕ разпространяват COVID-19 (PCR тестовете надуват случаите, но смъртните случаи остават ЕДИНСТВЕНИТЕ)

Сега мнозина се питат дали това е било направено умишлено, за да се срине световната икономика и да се осигури покритие за изпълнението на това, което е известно като Голямото нулиране , което е не по-малко от глобално тоталитарно поемане от неизбрани технократи, които се стремят да погълнат всички световни активи .

Всъщност изглежда съвсем ясно, че нямаме работа със смъртоносна пандемия в какъвто и да е реален смисъл.

Статистиката за смъртността допълнително доказва, че случаят е такъв, тъй като общата статистика на смъртността остава стабилна през 2020 г. и в съответствие с предходните години.12,13,14

С други думи, хората умират от COVID-19, да, но болестта не убива излишен брой хора. Същият брой хора така или иначе щяха да умрат от нещо.

Всъщност данните от CDC15, публикувани на 26 август 2020 г., показват само 6% от така наречените смъртни случаи от COVID-19, като COVID-19 е посочен като единствената причина в смъртния акт.

„За смъртни случаи с условия или причини в допълнение към COVID-19 средно имаше 2,6 допълнителни състояния или причини на смърт“, заяви CDC и всяка една от тези съпътстващи заболявания би могла да убие тези хора, дори COVID-19 да не съществува .

За Точност Трябва Да Се Използват Много По-Ниски CT

Сега, ако CT над 35 са научно необосновани , колко ниско от CT трябва да се използва? Немалко изследвания са изследвали това, така че към този момент няма недостиг на данни.

Фактът, че СЗО, FDA и CDC все още не са променили своите CT надолу в светлината на всички тези данни, ни казва, че не се интересуват от получаването на точна картина на степента на инфекция.

Например, проучване от април 2020 г.16 в European Journal of Clinical Microbiology & Infectious Diseases показва, че за да се получат 100% потвърдени реални положителни резултати, PCR тестът трябва да се провежда на 17 цикъла. Над 17 цикъла точността спада драстично.

Докато стигнете до 33 цикъла, степента на точност е само 20%, което означава, че 80% са фалшиви положителни резултати. След 34 цикъла шансът ви положителният PCR тест да е истински положителен намалява до нула.

Съвсем наскоро, систематичен преглед на 3 декември 2020 г., публикуван в списанието за клинични инфекциозни болести, оценява констатациите на 29 различни проучвания - всички от които са публикувани през 2020 г. - сравнява доказателства за инфекция с SARS-CoV-2 с CT, използвани при тестване .

Както се съобщава от авторите, „12 проучвания съобщават, че стойностите на CT са значително по-ниски ... в проби, произвеждащи жива вирусна култура.“

С други думи, колкото по-висок е КТ, толкова по-малък е шансът за положителен тест в действителност да се дължи на наличието на жив (и инфекциозен) вирус.

„Две проучвания съобщават, че шансовете за жива вирусна култура намаляват с приблизително 33% за всяка единица увеличение на CT“, отбелязват авторите.

Важно е, че пет от включените проучвания не са в състояние да идентифицират живи вируси в случаите, когато положителен PCR тест е използвал CT над 24.

Нещо повече, за да се получи жива вирусна култура, пациент, чийто PCR тест използва CT на или над 35, трябва да бъде симптоматичен.

Така че, за да обобщим, ако имате симптоми на COVID-19 и тестът е положителен с помощта на PCR тест, проведен при 35 амплификационни цикъла или по-висока, тогава е вероятно да сте заразени и инфекциозни.

Въпреки това, ако не е нужно симптоми, но все пак положителен тест, като се използва PCR тест на 35 томографии или по-високи, а след това най-вероятно фалшив положителен и не представляват риск за другите това, което не е много вероятно да изпълнява всяко живо вирус.

Всъщност, при условие, че сте безсимптомни, едва ли ще сте заразни, дори ако сте положителни с тест при 24 CT или повече.

Страховете За Успех При Неправилно Използване На PCR Тест

 

image  

 

Видеото по-горе включва няколко интервюта с експерти, които открито критикуват използването на PCR тестване за диагностициране на инфекции като COVID-19. Те включват:

image

 

През 1993 г. Mullis говори за използването на PCR теста за диагностициране на ХИВ. Той обясни, че всичко, което прави тестът, е да амплифицира молекулите в нещо, което можете да откриете, но не може да ви каже дали тези частици всъщност представляват риск за вашето здраве.

Той също така посочва, че с помощта на PCR по същество можете да намерите почти всичко у когото и да било, защото повечето от нас се разхождат с патогени от всякакъв вид, но натоварването е или твърде ниско, за да предизвиква безпокойство, или частиците са просто мъртви отломки, които не представляват риск.

Бъстин посочва, че когато получите положителен резултат с помощта на CT от 35 или по-висока, вие гледате на еквивалента на едно копие на вирусна ДНК. Вероятността това да причини здравословен проблем е малка.

Дори д-р Антъни Фаучи призна, че използването на PCR тест с CT над 35 го прави повече или по-малко безполезен, защото в този момент вие просто откривате мъртви нуцелотиди. Нито един жив вирус не може да бъде открит при толкова високи CT.

Фатални Грешки, Открити В Книга, На Която Се Основава PCR Тестването

На 30 ноември 2020 г. екип от 22 международни учени публикува рецензия18, предизвикваща научната статия19 за PCR тестване за SARS-CoV-2, написана от д-р Кристиан Дростен и Виктор Корман.

Документът Corman-Drosten беше бързо приет от СЗО и описаният в него работен процес беше приет като стандарт в целия свят.

Според Райнер Фюелмих, 20-член-основател на Германската комисия за извънпарламентарна корона (AuЯerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss, 21 или ACU), 22,23 Drosten е ключов виновник за измамата с пандемията COVID-19.

Учените настояват хартията на Корман-Дростен да бъде изтеглена поради „фатални грешки“ 24, една от които е фактът, че е написана (и самият тест е разработен), преди да е наличен вирусен изолат. Използвали са само генетичната последователност, публикувана онлайн от китайски учени през януари 2020 г.

Фактът, че хартията е публикувана само 24 часа след представянето й, също предполага, че тя дори не е била подложена на рецензия.

В интервю за DC под прикритие, Кевин Корбет, д-р, един от 22-те учени, които сега настояват за оттегляне на хартията, заяви: 25

„Всяка научна обосновка за разработването на този тест е напълно унищожена от тази статия. Това е като Хирошима / Нагасаки за теста COVID.

Когато Дростен разработи теста, Китай не им беше дал вирусен изолат. Те разработиха теста от последователност в генна банка.

Виждаш ли? Китай им е дал генетична последователност без съответния вирусен изолат. Те имаха код, но нямаше тяло за кода. Няма вирусна морфология.

На рибния пазар е все едно да ви дадат няколко кости и да кажете „това е вашата риба“. Може да е всяка риба ...

Слушай, хартията на Корман-Дростен, в нея няма нищо от пациент. Всичко е от генни банки. И битовете от вирусната последователност, които не бяха там, те измислиха.

Те ги създадоха синтетично, за да запълнят празните места. Това е генетиката; това е код. И така, неговият ABBBCCDDD и ви липсват някои, това, което според вас е EEE, така че го поставяте ... Това всъщност е компютърен вирус.

В тази хартия за изпитване на Drosten има 10 фатални грешки ... Но тук е долната линия: Няма вирусен изолат, който да потвърди това, което правят.

По това време PCR продуктите на амплификацията не отговарят на нито един вирусен изолат. Наричам го „наука за пръстени на понички“. В центъра няма нищо. Всичко е свързано с кода, генетиката, нищо общо с реалността ...

Оттогава има публикации, в които се казва, че са произвели вирусни изолати. Но за тях няма контрол. През юли CDC издаде хартия ... където те казаха: „Ето вирусния изолат“.

Знаете ли какво направиха? Те направиха тампон на един човек. Един човек, който е бил в Китай и е имал симптоми на настинка. Един човек. И те предположиха, че той има [COVID-19] за начало. И така, цялото е пълно с дупки. "

Заключението на прегледа гласи отчасти: 26

„Решението за признаване на грешките, очевидни в статията на Корман-Дростен, има предимството да намали значително човешките разходи и страданията напред. Не е ли в най-добрия интерес на Eurosurveillance да оттегли този документ? Заключението ни е ясно.

„Пред всички огромни недостатъци и грешки в дизайна на PCR протокола, описани тук, стигаме до заключението: Не е останал много избор в рамките на научната почтеност и отговорност.“

Критиката срещу PCR тестването се засилва допълнително от проучване27 от 20 ноември 2020 г. в Nature Communications, което изобщо не открива жизнеспособен вирус при PCR-положителни случаи.

Проучването оценява данните от 9 865 404 жители на Ухан, Китай, които са били подложени на PCR тестване между 14 май и 1 юни 2020 г.

Общо 300 теста са положителни, но нямат симптоми. От 34 424 души с анамнеза за COVID-19, 107 са дали положителен резултат за втори път.

И все пак, когато са направили вирусни култури на тези 407 индивида, които са имали положителен тест (било за първи или втори път), нито един от тях не е открил жив вирус!

Тестовете За Антитела Са Също Толкова Ненадеждни

Тестовете за антитела също се оказват с техния дял от проблеми с качеството. Ако имате антитела срещу SARS-CoV-2, това би било доказателство, че имунната ви система успешно е преодоляла вируса в някакъв момент в миналото.

Въпреки това, тестът за антитела COVID-19 може също да се окаже положителен, ако имате антитела срещу вируси на обикновена настинка.

30 юни 2020 г. CDC призна, че предварителното излагане на коронавируси, отговорни за обикновената настинка, може да доведе до положителен тест за антитела COVID-19, дори ако никога не сте били изложени на SARS-CoV-2.

Спестяващата благодат е, че проучванията29,30,31 предполагат, че антитела, произведени след излагане на коронавируси, които причиняват обикновена настинка, също изглежда дават известна обща и дълготрайна резистентност срещу SARS-CoV-2.

Едно такова проучване, 32,33, публикувано на 14 май 2020 г. в списание Cell, установи, че 70% от пробите от пациенти, които са се възстановили от леки случаи на COVID-19, са имали резистентност към SARS-CoV-2 на ниво Т-клетки, както и 40% до 60% от хората, които не са били изложени на ТОРС-CoV-2.

Според авторите това предполага, че има „кръстосано реактивно разпознаване на Т клетки между циркулиращите„ обикновена настинка “коронавируси и SARS-CoV-2.“

С други думи, ако сте се възстановили от обикновена настинка, причинена от определен коронавирус, вашата хуморална имунна система може да се активира, когато срещнете SARS-CoV-2, като по този начин ще станете устойчиви на COVID-19.

Друго проучване34 открива специфични за SARS-CoV-2 антитела се откриват само в най-тежките случаи - около 1 на 5.

Така че, отрицателният тест за антитела не изключва непременно възможността да сте заразени и да не сте се разболели.

Всъщност тази констатация предполага, че COVID-19 всъщност може да бъде пет пъти по-разпространен от предполагаемото - и пет пъти по-малко смъртоносен от предсказаното.

В писмо до редактора35, публикувано в броя на американския семеен лекар от 1 юли 2020 г., д-р. Марк Ебел, заместник-редактор по доказана медицина за списанието, и Хенри Бари, прегледаха някои от наличните данни, отбелязвайки, че:

„Когато се оценява дали пациентите са имали предишна инфекция и може да са имунизирани, е важно да се избягват фалшиви положителни резултати, така че пациентите да не мислят, че са имунизирани, когато не са.

Таблица 1 обобщава фалшиво положителните проценти при различно разпространение на популацията за теста Cellex и за хипотетичен тест, който е 90% чувствителен и 99% специфичен.

При относително ниско разпространение на населението, което вероятно отразява настоящите условия в Съединените щати и другаде, бихме твърдили, че фалшиво положителните нива са неприемливо високи с теста Cellex. "

image

Ebell и Barry посочиха, че много от тестовете за антитела, които са получили временно одобрение от FDA, все още не са оценени дори за точност.

Те също така препоръчаха лабораториите да докладват резултатите от тестовете „по начин, който отразява разпространението на местното население въз основа на широко разпространено тестване и да включва фалшиво положителен процент“, тъй като тази информация „е необходима, за да помогне на семейните лекари да информират по-добре споделеното вземане на решения относно предишна инфекция и да се върнете на работа или в училище. "

Понастоящем ще бъдете трудно да намерите някой, който да включва тези данни в своите отчети, и начинът, по който вървят нещата, не бих затаил дъх в очакване такива полезни числа да бъдат включени и в бъдеще.

Крайно Време За Приключване На Измамата С Масови Тестове

Ако по-голямата част от хората, които имат положителен тест за инфекция с COVID-19, нямат симптоми, не се чувстват болни и не изглеждат болни, наистина ли COVID-19 е „смъртоносна“ болест?

Или е по-скоро като HPV - вирусна инфекция, която повечето хора имат, без да знаят и която 90% са в състояние да елиминират без лечение?

Основното оправдание за тираничните правителствени намеси на COVID-19 беше да се забави разпространението на инфекцията, така че болничните ресурси да не бъдат претоварени, причинявайки смърт на хората поради липса на медицинска помощ.

Тези интервенции не са били за спиране на разпространението изобщо или дори за намаляване на броя на хората, които в крайна сметка ще се заразят.

Със сигурност никога не са били предназначени да предотвратят всякаква смърт. Всеки рационален анализ бързо би стигнал до заключението, че това просто не е възможно при никакви обстоятелства.

Поръчките за краткосрочно пребиваване у дома и затварянето на бизнеса имаха за цел само да забавят разпространението, така че в крайна сметка придобития от естеството имунитет на стадото - най-добрият вид - да му попречи да се появи отново.

И все пак публикациите за цели продължават да се променят, докато вървим напред.

Двуседмичните блокировки се превърнаха в месеци в някои райони. В крайна сметка ни казаха, че всичко ще се нормализира веднага след като ваксината стане налична.

Но след като ваксините започнаха да се разпространяват, разказът отново се промени и ни беше казано, че все още ще се нуждаем от маски, социално дистанциране и блокировки до 2021 или дори 2022 дори с ваксина.

Какво точно се случва?

Единствената рационална причина, поради която правителствените намеси продължават, е, че те са предназначени да подкопаят нашите лични свободи и граждански свободи и да прехвърлят богатството на неизбрани технократи, които контролират разказа за пандемията.

Всичко това е създаване на страх въз основа на комбинация от диво манипулирани данни и тестове с грешки.

Освен данните от PCR тестването , изобщо няма данни за летална пандемия. Както споменахме, макар да има такова нещо като COVID-19 и хората са имали и умират от него, поради него няма излишни смъртни случаи.36,37,38 Общата смъртност за 2020 г. е нормална .

Така че, освен ако не мислим, че трябва да затворим света и да спрем да живеем, защото хората умират от сърдечни заболявания, диабет, рак, грип или нещо друго, тогава няма причина да изключим света, защото някои хора умират от COVID-19 .

Какво Можеш Да Правиш

Добрата новина е, че измамата започва да се разкрива. През ноември 2020 г. португалски апелативен съд постанови 39,40, че PCR тестът „не е надежден тест за ТОРС-CoV-2“ и че „един положителен PCR тест не може да се използва като ефективна диагноза на инфекцията“.

Следователно, „всяка принудителна карантина въз основа на резултатите е незаконна.“ 41 Съдът също така отбелязва, че принуждаването на здрави хора да се самоизолират може да бъде нарушение на тяхното основно право на свобода.

Както е описано подробно в „ Скандал с измама с коронавирус - най-голямата битка току-що започна “ и „ Германските адвокати инициират съдебни спорове за коронавирус в колективни действия “, също се очакват допълнителни съдебни дела, които ще помогнат за разкриване на извършената измама.

Що се отнася до това, което можете да направите междувременно, помислете:

  • Изключване на новините в масовите медии и обръщане към независими експерти - направете изследването. Прочетете науката.
  • Продължете да противодействате на цензурата, като задавате въпроси - въоръжете се със статистиката за смъртността и фактите за PCR тестване, за да можете да обясните как и защо тази пандемия просто не е пандемия вече.
  • Ако сте медицински специалист, особено ако сте член на професионално общество, напишете отворено писмо до вашето правителство, като ги призовавате да говорят и да се вслушват в препоръките на независими експерти.
  • Подпишете Великата декларация от Барингтън , 42 която призовава за прекратяване на блокировките.
  • Присъединете се към група, така че можете да имате подкрепа - примери за групи, образувани за борба срещу правителството превъзходството включват нас за тях , група кампания за възобновяване училища и защитата на правата на децата във Великобритания, както и свобода да диша агенция , екип от адвокати в САЩ , лекари, собственици на бизнес и родители, които се борят за защита на свободата и свободата.

От д-р Джоузеф Меркола , авторът на „  Мазнини за гориво: Революционна диета за борба с рака, повишаване на мозъчната сила и увеличаване на енергията ви“ .

Източници и справки:  
  • 1  CDC 2019 Nown Coronavirus RT-PCR Diagnostic Panel 13 юли 2020 г. (PDF)
  • 2  Реакцията на ваксината 29 септември 2020 г.
  • 3  Блогът на Джон Рапапорт 6 ноември 2020 г.
  • 4  YouTube TWiV 641 16 юли 2020 г.
  • 5  Клинични инфекциозни болести 28 септември 2020 г .; ciaa1491
  • 6  WHO.int Диагностично откриване на коронавирус Wuhan 2019 чрез RT-PCR в реално време, 13 януари 2020 г. (PDF)
  • 7  WHO.int Диагностично откриване на 2019-nCOV чрез RT-PCR в реално време, 17 януари 2020 г. (PDF)
  • 8  Eurosurveillance 2020 23 януари; 25 (3): 2000045
  • 9  FDA.gov CDC 2019-nCoV Инструкции за диагностичен панел в реално време RT-PCR, 13 юли 2020 г. (PDF) Страница 35
  • 10  PJ Media 27 октомври 2020 г.
  • 11.  AAPS 7 октомври 2020 г.
  • 12,  36  YouTube, SARS-CoV-2 и възходът на медицинската технокрация, Lee Merritt, MD, приблизително 8 минути (Лъжа № 1: Риск от смърт)
  • 13,  37  Технически доклад юни 2020 г. DOI: 10.13140 / RG.2.24350.77125
  • 14,  38  Информационен бюлетин на Джон Хопкинс, 26 ноември 2020 г. (Архивирано)
  • 15  CDC.gov 26 август 2020 г.
  • 16.  Европейско списание за клинична микробиология и инфекциозни болести 27 април 2020 г .; 39: 1059-1061
  • 17  Клинични инфекциозни болести 3 декември 2020 г .; ciaa1764
  • 18,  26  Corman Drosten Доклад за преглед
  • 19  Eurosurveillance, откриване на нов коронавирус от 2019 г. чрез RT-PCR в реално време
  • 20  Fuellmich.com, д-р Райнер Фюелмич Био (немски)
  • 21  Acu2020.org AuЯerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss
  • 22  Acu2020.org Извънпарламентарна анкетна комисия Corona, английски
  • 23  Алгора, 4 октомври 2020 г.
  • 24,  25  DC под прикритие 3 декември 2020 г.
  • 27  Nature Communications 20 ноември 2020 г .; 11 Артикулен номер 5917
  • 28  CDC тест за минала инфекция
  • 29  Biorxiv препринт DOI: 10.1101 / 2020.05.26.115832 (PDF)
  • 30  Daily Mail 12 юни 2020 г.
  • 31  Science Times 12 юни 2020 г.
  • 32  Cell 14 май 2020 DOI: 10.1016 / j.cell.2020.05.015
  • 33  Wall Street Journal, 12 юни 2020 г. (архивирано)
  • 34  Off-Guardian 12 юни 2020 г.
  • 35  Американски семеен лекар 1 юли 2020 г .; 102 (1): 5-6
  • 39  Решение на Апелативния съд в Лисабон, португалски оригинал
  • 40  Решение на Апелативния съд в Лисабон, английски превод
  • 41  Geopolitic.org 21 ноември 2020 г.
  • 42  Велика декларация от Барингтън







Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39919502
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930