Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2018 08:06 - ЩЕ ОБЪРКА ЛИ ТРЪМП ЦЕЛИЯ СВЯТ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1364 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                Сам себе си глупавият сбърква, мозина умният обърква!

                                                                /Йохан Волфганг Гьоте/

 

 

                    ЩЕ  ОБЪРКА  ЛИ  ТРЪМП  ЦЕЛИЯ  СВЯТ?

                      

   Популизмът - резултат от опростачването на хората - набира мощ по целия свят. След Италия следващата му жертва е Мексико.  Вече се съмнявам, че брадатата спирохета на Маркс, която стана причина за смъртта на повече от 200 млн. хора по света до днес бе по-опасна от тази на популизма, явявяща се негова производна или още по-точно,  метастаза. Актуализираната спирохета-метастаза заразява най-простите хора на земята, а където необразованите в страните преобладават – цялата страна. Припомням една мисъл на Гьоте - един от най-умните хора, живяли на земята:

   Всеки народ заслужава ръководителите си!

   Ще го кажа не в съвсем прав текст: Ако народът е опростачен, той не би искал начело на държавата му да стои интелигентен човек. Няма да цитирам конкретни имена на избрани от опростачените маси кърмчии, но пък ще цитирам три държави, които постъпиха почти по едно време по подобен начин – България, САЩ и Молдова. Нека да има и едно име на един непознат за света кърмчия на страната си в една от тези три дъжави, Егор Додон…

   Твърде неприятно за хората с някакъв интелектуален потенциял е неук човек, при това и неинтелигентен, издигнал се поради обстоятелството, че е спечелил по някакав начин много пари, да застане начело на държавата им.  Опасно е, когато такъв човек - типичният днешен не притежаващ ценностна система пазарен субпродукт - бъде въздигнат за кърмчия на държава с ядрени оръжия, а най-страшното за всички хора по света е, когато същият този тип, /подчертавам, пазарен субпродукт, който няма ценностна система/ застане начело на най-могъщата държава в света. Неговите действия, бездействия, неразбиране на посоката, която поема света и в резулт на това обратни присъждания, както и съешването му с други неинтелигентници-кърмчии, може да доведе до нарушаване на световния ред и да се създаде предпоставка за навлизане в режим на подготовка на нова война.

    Световният ред в момента никак не е добър, а се появи и нов елемент – всяко решение на политиците, колкото и неморално да е то, ако е от икономическа полза за страната, се приема положително от опростачените в нея. Уточнявам, че съотношението опростачени към образовани се променя и в тази насока се работи съзнателно в държавите примати, а в по-напредналите страни този процес се неглижира.  Срещу установения световен ред са както културните държави, обречени на унижения от държавите примати и загуба на идентичната си култура, така и самите държавите примати, които в резултат на управлението им от мафиоти или диктатури са изостанали мнооооого-много от света и от тях вече нищо не става - пътят им за повторно приобщаване към нормалните държави е пропуснат завинаги.   Има една такава много голяма държава в Европа с ядрени оръжия, която няма канализация в столицата си, няма да я цитирам. Има една такава и на Корейския полуостров, в която хората за протеини изяждат мъртъвците, и нея няма да я цитирам. В тези две държави управниците водят хората към гибел, защото поради начина на живот, който те им налагат - Голямата лъжа, внедрена още от 1917 г. или умностите на техниия вожд, учител, велик кърмчия и баща, внедрени от 1953 г. никаква интеграция обратно към нормалните държави или хора с нормално мислени, извървяващи пътя си на естественото Божие употребление не е възможна. Така се създаде нова ръса, която не се ешва с никоя друго нормална/!!!/ по света. Капсулирането на държавите е превърнало хората във функционално неграмотни, четивно неграмотни хомоноиде, за които всичко, което е така не е така и всичко, което е така не е така. За тях войната е неизбежна, това им се повтаря така често, както „Господи помилуй” по време на служба. Мафиотите и вождовете им ще окрадат каквото могат от държавата и докато са на власт ще го изнесат и узаконят като свое в някоя нормална дръжава, а сънародниците им след тях – всеки да се оправя сам. Тази линия е известна още от времето на Сталин, когато той забранява НЭП-а и избива непаджиите, а част от хората превръщат престъпността в поминък. Само те оцеляват, това е канавата на днешните руснаци.

 

       Пак за световния ред, който е застрашен - нещо което може да стане ясно още тези дни при срещата Тръмп-Путин. Този ред е несправедлив и ненормален. Той постави пред Европа непреодолими трудности, целящи тя да не се превърне в икономически съперник на Америка. По същия начин бе процедирано и с Япония, която с технологите на страната си и работната сила на китайците също бе потенциален съперник на икономиката на Америка. И третият елемент – американската валута стана международно платежно средство, което означава, че Америка се превърна в банката на света. Известно е, че какво и да стане по света, банките винаги печелят. В такова положение за света след ВСВ сега е Америка. От тези три позиции Америка направи замисим света от нея без да държи колониални войски в него както британците и го раздели на две – Америка и останалите страни. Това пък доведе пдо едно вторично равновесие, което се спазва - ако Америка е много добре, светът ще е донякъде добре. Ако Америка е зле, светът ще е много зле. Това се споменава често на срещите на страните от ОПЕК, където се чува призивът на някоя от тях: Американската икономика се задъхва, да сваляме цените на нефта!

    Договорите след ВСВ не са справедливи, неразрешените спорове останаха, виновни за това са англичаните, срещу които нямаше как Европа да не започне война, за да премахне господтсвото на тези световни кърлежи, насадили противопоставянето и в Европа чрез т. н. мирни договори след ПСВ. Заради тези договори не можеше да не започне ВСВ. Започнаха я англичаните, за запазят химперията си, чиито жизнени сили те изсмъскваха векове, но загубиха войната. След това вкараха в нея СССР, и той я загуби. Тогава англичаните вкараха американците във войната, тя се превърна в световна, американците я спечелиха и установиха на земята този световен ред, който образованите хора не харесват. От тази точка на историята - световните войни - започва заблудата на хората чрез неистините за нея, вкарани в учебниците по история. Заблудтаа се разпространява до днес, с нея се промиват мозъците на подрастващите, както на нас някога. Само че с нас номерът не мина. Защото промивачите, били те ятаци или чисти партизани, макар и инструктирани от службите, бяха с мозъци като износени галоши.

    След ВСВ се заговори за европейски ценности, една от които е ненарушимостта на устаноовените граници, защото те били причина за войната. Не е така, виновни за войните в Европа са идиотите начело на големите държави, 90% Ангрия и 10% Франция. Ненарушимоста на гранииците след ВСВ постави в унизително положение с тази си „ценност”, на първо място Германия, защото тя бе трън в очите на държавите-боклуци. Боклуците мразят органичиски културните хора, защото не могат да мелят с тях.Точно от тия боклуци обаче зависеха договорите след ВСВ и те взеха мерки да няма отново силна Германия, както американците да няма отново силна Европа. Ние също благодарение на тези ценности отвсякъде граничим с българи в съседниите страни. Това са наши територии, откъснати от идиотите и придадени към чужди държави ведно с целокупното българско население. Привеждам пример с посещението ми на вр. Вейката през това лято. От към Гюмюрджинското езеро към върха с овцете си се бе покачило едно помаче, говори български. Стано ми мъчно за него като видях няколкото им къщи сред една сипейно-каменна пустиня.  В сравнеие с тях помаците в България по долинаата на р. Кирковска живеят в оазис. Но пък в ненормална държава.

    Този принцип обаче на ненакърнмост на границите не се спазва от Русия, която не зачита световния ред и се явява по същество бандитска държава спрямо културните държави от Европа. Изявите й са тип клептократски – от позицията си на ядрена държава, подмятайки ракети и ръждясали атомни бомби, тя присъединява към себе си територия след територия. Давам за пример, Приднестровието. В тая „държава” Путин набута всичките си стари конвенционални оръжия, един ден които ще ползва вероятно за скрап. За да има юридическо основание тази държава-идиот да се нарича държава, тя се води член на РФ, където ведно с други, пръкнати тоже клептократски,  излъчва напрежение и държи на нокти света подобно на Северокъпирската република – държава идиот, която също утвърди бандитска външна полотика. По същия начин бяха присъединени към РФ  други територии от чужди страни, напр. Северна Осетия и Абхазия от Грузия. Още две държави-идиоти, чието „пръкване” от Русия има същата цел както Македония на Балканите някога - да сее раздор между държавите. Номерът на Русия мина, последва завладяването от Русия на още три територии, които също днес са държави-идиоти и трън в очита на света – Луганската НР,  Доонецката НР и Кримската НР.

    Такова е отношениета на света към държавите идиоти, родени от клептократа Путин, трън в очите на хората, както и той самият, европейски политик с бандитска политика към Европа.

   

    Не е възможно Тръмп и Путин да не разговарят за тези държави-идиоти, от които до сега Путин в резултат на санкциите загуби над 1 трилион долара само за Крим, за другите държави-идиоти, които той аншлусира санкции не му са наложени. Отделен въпрос е какво спечелиха кримляните от присъединяването им към страната на Голямата лъжа? Разбира се, че от този аншлус, прикрит зад мекеретата на Путин в Крим, кримляните ще имат само неприятности, като напр. липсата на вода, на стабилно електроподаване, на всякакви липси към стоки, услуги, медецинско осигуряване, хотелите ще трябва да ги затворят и да закрият и плажовете, защото санкциите за посещение на полуострова не важат само за генераЛ радеВ и воленН сидероВ, патериците му в България.

   Разговорът между Путин и Тръмп ще е в състав само от трима души – Тръмп, Путин и преводача на Путин. Това само по себе си буди опасение, защото без всякакво съмнение Тръмп стана президент благодарение на Путин, така както и Брекзита е дело на Путиин и това, което става  в Каталунья. Нищо, че хакерските атаки за Каталюня идваха от Венецуела, а на времето срещу Сони атаката дойде от Северна Корея. Кой прави атаките е ясно, няма да го назовавам а защо, отговорът е в следващия въпрос:

-         А какво друго може да прави?

  Този разговор безпокои хората, защото може да се получи нещо

много лошо - Тръмп да получи 100% влияние в Сирия, а Путин – същото в Крим, чиято площ е набучена от ракета до ракета срещи Европа, съюзниците на Америка. Ако Тръмп наруши принципа на европейските ценности, което е реално да се случи, защото той е пазарен субпродукт, а не човек с ценностна система, чиито принципи за следва, светът вече ще е друг. Ще има нови блокове, НАТО губи смисъла си, ще се развържат ръцета на клептократа Путин да нападне  Балтийските републики, Украина, Грузия и др. съседни държави. И ще започне да подмята на европейските държави още по-усърдно ракети и ръждясали атомни бомби, заплаха, която за сега пред Европа върви, но която пред Китай Путин никога няма да демонстрира, защото там политпроститутщини  не вървят.

      Това е най-голямата опастност за света в намечерието на срещата, защото ако това стане, Тръмп да поеме нещата в Сирия , а Путин в Крим,  това означава, че Евпора се завръща на позициите си от 1945 г. Тогава американците създадоха СССР поради причини, от които да печелят – противопоставяне в Европа, те да се намесват, а това означава зависима от тях Европа.

    Какви са позициите на Тръмп сега преди тази очаквана с напрежение среща. Тръмп безспорно е избран за президент с намесата на руските кибергибридници от Центъра на базата на информация от нацръканите му агенти в САЩ. Това е ясно, но мащабите на тази намеса не са били ясни на самия Тръмп, който не блести нито с интелект, нито с политически опит, нито с логика на разума си. В момента обаче той има одобрение от 49% на американците. Тази тенденция е опасна, защото тя свидетелствува за един процес нао тръмпизация в Америка, в Европа наричан опростачване. За сравнение посочвам рейтинга на един от най-обичаните презизденти на САЩ, Обама, само 40. Това разрешава на Тръмп да направи дори конституционни промени. Отбелязвам, че и във Върховния им съд повечето ченове са негови хора. Да се говори за инпийчмънт доре е неуместно. Той се утвърди абсолютно, защото масите - такива като него - искат точно такъв. Срещу Тръмп няма да минат и компроматиите, които държи срещу него ФСБ. Германците ги оповестиха, Тръмп по време на посещението си в Русия карал проститутки да пикаят върху него. Американците считат, че каквото и да става по света, то не ги засяга и те винаги ще спечелят от казуса. Така е било и до сега.

   На времето Рейгън отвори печатницата за пари и срути СССР. Тоя сега с реформите си в Америка накара хората да въртят парите си като купуват стоки, имоти и др. и така вкара много пари в държавата за инвестиции. Това обаче, което стори с митата, ще доведе до пълзяща инфлация в САЩ поне с 10%, та дори и 20%.

    Тръмп бе прав да прекрати договора с Куба, защото той се оказа вреден за САЩ, някога мога да пиша защо. Принципът да не се съешват културните сържави с държави-идиоти бе нарушен от Обама и Тръмп отряза кубинските комунисти, считайки се за победители в спора със САЩ комунизЪма ли е по-доброто нещо или капитализъма.  За отношенията с Китай Тръмп също е прав, защото Китай краде интелектуална собственост на Америка, експлоатира труда на китайците и на тази база постигна икономическите си успехи - евтина продукция, конкурентна на пазара. Тръмп не подмина това, но запази за сега дълга за внесени от Китай стоки за около 4 млрд. долара. Ще им ги платят или не, зависи от Китай. Истината е, че без пазара на САЩ стоките на Китай не могат да бъдат реализирани. Загова китай казва, че си  иска парите за неплатените стоки, САЩ казват, ще видим.

    С КНДР нищо няма да стане, защото корейците искат САЩ да ги направят индустриална държава като РК, срещу което те да си унищожат ракетите и да престанат да заплашват смъртните си врагове, които са си измислили,  Япония и РК. С комунисти не се преговаря, резултати ще са нищожни, вероятно Тръмп се е убедил в това. Колкото и некадърен като президент да е Тръмп, не вярвам Ким Чен Ун да успее да го излъже, Путин обаче ще стори това със сигурност. А може и да му покаже компроматитие, за които говори една дама от Германската телевизия и се хили като зелка.

   С Европа отношентията със САЩ не са много добри.Причината е подемът в икономиката на Европа, която произвежда качествени стоки. Най-голям износиител е Германия, но има европейски концерни, които засенчват американските, напр. Еърбъсите, конкуренти на Боингите. Отношенията между САЩ и ЕС са чисто икономически, но пък САЩ имат голяма полза от Русия. Всичко,”спечелено” от олигарсите в нея през банките на Щвейцария и Германия посъпва в САЩ. Една част от „спечелилите” това богатство стават американски граждани. Твърди се, че руската мафия държи в САЩ над 4 трилона долара, от които само на Путин са над 300 млрд. Погледнато от този аспект, най-важната страна от Европа, от която Щатите имат полза е Русия, а не ЕС. Откраднатото от руската мафия покрай големите й природни богатства по същество директно отива за спонсориране на икономиката на САЩ. Не може Тръмп да постави на карта този Голфщром на пари към тях. Почти нищо в сравнение с него е печалбата от стокобмена с ЕС, а с Германия Щатите са на голям минус. Голямата аванта е от руската мафия, а новата линия на политиците – никакъв морал, само ползи. Идиотът Чърчиил, който ни подари на Сталин, та внедрения у нас комунизъм ни съсипа казваше:

   Англия нама приятели, има интереси. Маркс пък казваше, че капииталистът за печалба ще се съгласии да произведе въже, за което знае, че ще го обесят с него. Днес тази идиотщина е малко променена - решенията на политиците не трябвало  да се обвързват с моралните норми, които били валидни за хората. Ами като е така, сложете за политици най-големите бандити или мафиоти на страната си, а защо не и на някоя чужда.

   Пак ще цитирам Маркс, битието определя съзнанието. И е така наистина. В страна, която се уважават най-опростачените личности, опростачването ставапзадлъжителво за всички и обратен път няма.

 

      Пред Тръмп има и други важни за Америка въпроси, първият от тях е Китай. Китай стана мощна държава в пълния смисъл на думата. На дневен ред излиза въпросът със възвръщането на териториите му, завладяни от Руската империя преди 300 години. Това е огромна територия, започваща от Урал и свършваща при Тихия океан. Китайците не бързат, те се надяват на война между САЩ и Русия и да навлезат в Сибир като у дома си. Няма да стане, особено сега, когато американският президент има полза от връзките си с мафиотите по света и не проявява интерес за бъдещето на държавите, дали световната култура. Китайците обаче работят по въпроса - вече в Сибир основното население са китайци, които добиват природни ресурси, част от които остават за руската мафия. Това е инвазия на Китай в обезлюдените от руснаци територии, за които Русия няма ресурс да ги притежава. Това обаче е част от туй, което подготвя по въпроса Китай - ако реши ще тресне Русия в случай на нерешаване на териториалния спор. Едната държава има модерни технологии и произвежда съвременни продукти, другата няма дори канализация в столицата си, поради което подържа парк от стотици хиляди фекалки, изсмукващи фекалната вода от септичните ями и извозващи я на секретни площадки. От икономисаните за инфраструктури пари са направени вероятно прехвалените им ракети и атомни бомби, които ако плашат европейците, за китайците са книжен тигър. Какви икономически връзки биха могли да имат Китай, който произвежда всичко по съвременни технологии и Русия, където животът е замрял от 1917 година и на власт едни след друг идват марксталинци, които изнасят в нормалните държави окраденото от нея. Къде отиде напр. откраднатата храна на украинците по време на Голодомора?

     Положението на Путин на международната политическа сцена е ужасяващо след аншлуса на Крим, Донецк, Луганск, войната, която води в Сриия. За да запази комунистическия режим на Асад, Путин причини разрушения за около 500 мрд. долара, изби към 500000 души и прокуди от страната между 5 и 7000000 души. Отравянето на Литвиненко, английски гражданин и опита за отравяне на Скрипал  доведе до още по-голямо наекскрементирване на имиджа му. В момента той ми прилича на един запалил се автомобил по време на път, изгасен със суровина от пътуваща покрай него фекалка. Има опити от негова страна преди срещата с Тръмп да си очисти имиджа – двата нови случая на отравяне с новичок в Англия. Ако убеди Тръмп, че англичаните обичат да се тровят с този, унищожен в руския арсенал отровен газ и английските държавници обвиняват него, може би пък да заизглежда в очите на Тръмп по раздличен начин от този, по който ми прилича на мен, напр. кристално чист, както спрайт. Този политик, заподмятващ срещу Европа ракети и държащ се с нея като бандит няма да доведе до нищо добро руския народ. Това са последните агонии на Руската империя, последната в света.

    Тръмп, макар и на върха на балона, който се разду около него, също го очакват много неприятности. С намесата си в изборите на САЩ и тургането на човек начело на най-великата държава в света, който не притежава никакви качества, за да я управлява, раздели обществото в САЩ. Южните щати са за него, северните – за демократите. Голяма част от реформите, които Тръмп обеща на републиканците бяха сбъркани още в зародиш. Напрежението около ситуацията с него и несигурността, която той внесе в обществото е една от причините да не му се повдигат обвинения, но да го защитя и аз мъничко – той изобщо не бе наясно как го изпързаля Путин. В Европа обаче са наясно и бива посрещан навсякъде с ирония, а пред британската клалица няма да го явят, защото не е интелигентен. Тръмп излезе от Договора за въглеродните емисии, вдигна данъците на електическите автомобили, защото лобира за бензиновата мафия, иска въглища за централите. Той  излезе и от Договора за правата на човека към ООН, иска негови роднини да стоят новата Берлинска стена с Мексико. Привържениците му са като тези на нашия президент, подчертавам, привържениците на нашия президент: неработещи и не търсещи работа, „бизнесмени” , пиянища от селски кръчми и гари, продажният ромски вот. В Америка не е точно така, някога ще се спра на тази тема, сега напомням само за това, колко е ценЕн един глас при избори във Флорида и колко напр. в Лос Анжелес. Един глас във Флолида е равен на 18 в Л. А. Защото някога във Флорида са живели бели хора, а тук – необразовани. Този закон действа повече от век, но ако се премахне, Репуубликанската партия трябва да се самозакрие. Както нашата БСП/ДПС, ако се забрани на цитаните да гласуват, защото за тях това е свързано само „лято, избори – сефте, бюлетина, ром кюфте”.

   И на финала още ведна опастноста за Европа – при съешване на Путин с Тръмп за Европа става лошо, а за политическия бандит Путин – добре. Тежък облак ще легне над Стария континент. И така да стане и иначе да стане, Америка все ще спечели, но ще се появят нови политически оси, стратегическите интереси вече ще са съвсем други. А предсои и нещо, макар и не в обозримо бъдеще. Русия се разпада, големите държави имат интерес да стане това, да си възвърнат отнетите им телитории, угнетените от 300 години Кавкацки държави да възвърнат незевисимостта си. А между тези с отнетите територии са Китай, Япония, поне 10 държави в Едропа. Привеждам причер:

     Ако Курилските острови и Сахалин не бяха към руската империя, а към Японя, дали те днес щяха да иизглеждат така – обезлюдена от комунизма пустиня. Същото важи и за отнетата територия на Финландия.  

Други държави имат мераци те да привлекат към себе си мююлманските държави, които се държат от Путин благодарение на терора му в тях, цитирам Чечня и Дагестан. Тук се намесва Турция, една също доста голяма сила. С притежаването на новите технологии и с голямата си иконмическа мощ, по всяка вероятност или ще има договор Русия-Китай за връщане на отетите им територи в размер на милиони кв. км. или Китай ще ги размаже както слон прави на пихтия осмелил се да го захапе за хобота крокодил….

     На въпроса, какво ще се случи с нас ако Тръмп разруши статуквото в Европа, ще има друг постинг. След срещата, за която много малко подозират каква нова бомба може да заложи под Европа, към която принадлежим и ние. Нито в Русия, нито в Турция е нашето място….

image  


image


image





Гласувай:
3



1. syrmaepon - Все си мисля, че това ще е пирова п...
14.07.2018 13:43
Все си мисля, че това ще е пирова победа за САЩ. Въпросът е единствено как ще се спасява Европа.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Схемата е ясна:
14.07.2018 21:38
syrmaepon написа:
Все си мисля, че това ще е пирова победа за САЩ. Въпросът е единствено как ще се спасява Европа.


Каквото и да стане по света, Америка печели. От Сената предупредиха обаче Тръмп да не прави глупоости с Крим.
В ЕС положението е много лошо, защото опростачването на хората в доста от страните в него го съсипва. Посочвам изостаналите в културно отношение държави като Австрия, Италия, Испания,Гърция, липсата на поколение в Германия, което да е на нивоото на предишните. Италия и Гърция недолюбват ЕС защото живяха дълги години на кредит от него и сега се надяват ако той рухне, та да рухнат и задълженията им, общо към 4, 4 млрд. евро. Путиин ги съсиипва ЕС с новото си оръжие, популизма, което ги опростачмва и така се създаде фундамента на популизма, нещо много ужасно. Да не пропусна, че оопростачване върви и в САЩ и Тръмп ще го мултиплицира, защото той е субпродукт на този процес. По-изгоден от него за Путин няма.
В Източна Европа нещата са още по-ужасни. Не само в България Путин има къртици на най-високите местта - Нинова, Радев, Сидеров, Догана, но и в Унгария, Полша, Чехия Словакия. Поставената им задача е да работят против ЕС и НАТО с новото идеологическо оръжие на ФСБ - фалшивите нтовиини, пропагандата и дезионформацията чрез медиите и социалните мрежи.
Давам пример с България. Ако Путин реши да бута правителството и наактивира тези четири негови патерици тук, дали правитлеството ще успе да се задържи?
Простащината, която тръгна по света - половината държави се опростачват сами, а другите командно-административно чрез медиите и социалните мрежи, в които работят тролове на Путин - ще преобърне посоката на развитие на света. Културните хора дразнят простаците и ако стане възможно, те ще направят с тях както Ленин, който ги нарече реакционна маси, изпрати го по манастири /първите концлагери/ и ги изби.
Лошо, г/жо Сирмаепон, лошо...Мисля, че Путин ще спечели хибридната война срещу нас. Най-големи поражения носи тя на опростачените.
цитирай
3. kvg55 - planinitenabulgaria,
16.07.2018 13:58
Тръмп може да обърка само буржоазния свят.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Мнението ми се припокрива изцяло с Вашето!
16.07.2018 21:03
kvg55 написа:
Тръмп може да обърка само буржоазния свят.


Ленин в 44 том, в който предвосхищава краха на буржоазията пише: "Буржоазията се самоизяжда!" Пролетариите не могат да бъдат объркани, защото те имат умни водачи - Путин, Мадуро, Ким. Глупостите на Тръмп могат да объркат само буржоазията и то така, че тя по-бързо да се самоизяде. И мен не могат да ме объркат, защото си държа спестяванията в рубли, купувам си руска ай-ти техника, имам руска кола, предстои ми да посетя мавзолея на Ленин. Обичам и руските песни, поздравявам Ви с една, която ще приложа в линк, моята любима. Това е химн на спициализирани московски работници по чистотата.
Доста време прекарвам в Америка и вече се чувствам заразен с тяхната култура. Така напр. свикнах да пия тяхното маймунско кафе, най-хубавото от които идва от фирми в Тайланд. В тези ферми зелените зърна на кафето се добавят към храната на маймуни тип мандрил, на които зъбите са извадени за да не поврегждат зърната. Фекалиите на маймуната после се сепарират, промиват се и се отделят зърната, които се изпичат. Преминали обаче през червата на маймуната те носят специфичен аромат, по който американците са луди, това вече е част от тяхната култура. В началото не ми хареса кафето, защото има аромат на фекалии на циганин, хранил се с развалена карантия. Интересното е, че свикнах с тази миризма и вече я харесвам, бих казал, без такова кафе в България просто не мога. Чрез него аз се приобщих към американската култура.
Аз смятам, че докато не се крутолим от НАТО и ЕС и не преминем към ОНД, държавата ни няма да се оправи. Единствената ми радост в Америка беше, че два пъти на живо показаха Путин на Мондиала. Как го откри само, после как го закри...
Поздрав с две песни, любими на мен, на Пандо и Андрей:
https://www.youtube/watch?v=NHuXxkKZ_WU&t=35s
https://www.youtube/watch?v=ZoYe0EWNE7I
Горячими маркспутинскими приветами,
Товарищ костЯ,
бивш профессор из Центра, преподавателям оператиными работникама
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183802
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031