Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2018 11:31 - ДАНС-ГДБОП по НАРЕЖДАНЕ от ЦРУ _ Д _О_К_Л_А_ Д _В_А_Т_ ВСЕКИ ПРОФИЛ във 'ФЕЙСБУК-Blog.bg" ИЗКАЗВАЩ ПОЗИЦИИ ПРОТИВ БОйКО-ГЕРБ и САЩ !!!
Автор: balgariq1878rysiq Категория: Политика   
Прочетен: 253 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.08.2018 16:58


image
Този ЯВЕН ФАКТ е известен на всеки "БУДЕН" Българин изразяващ своя онлайн бунт и несъгласие с "днешния" 30г. партиен геноцид над Българския род.
Лично в моя случай за последната година горепосочените дебили ми ЗАЛИЧИХА над 130 ФБ#ПРОФИЛА както и два БЛОГа.
Но в последния месец тактиката на тукашните U$A копои е ДИРЕКТНО ДА "СВАЛЯТ" ПРОФИЛИ чрез програми=търсачки преглеждащи всяка страница-профил от , който се "пише" с факти за всяко ГЕРБоПРЕДАТЕЛСТВО към Род и Родина като при засичани на първоначално зададени думи-фрази или АйПи-IMEI адреси на вече "провинили се" ФБабонати , службите незабавно докладват=свалят даден профил чрез две действия....
Първото действие е иск за GSM-номер потвърждение на съответния профила последвано от второ действие-иск за снимково-лицево потвърждение след , което ви се обявява , че профила ви се "преглежда" 😂 , но същия е "обречен" на заличаване осъществено от 24h. до 72h. след като сте изпратили снимка за лицево разпознаване.

Противодействието на тази им агресия е да закупите-ползвате телефон , който не сте използвали за ФБ дейности без да "влизате" в новосъздадения си ФБ чрез рутер , който е вече използван от вашия предходен-блокиран профил поради факта , че данните на същия вече са запаметени в база-данните на "ГДБОП" заличили предходния ви ФБпрофил.
Ако нямате възможност да отделите един телефон за тази цел то е желателно при всяко влизане в бъдещия си ФБ да ползвате "мобилни данни" поради факта , че АйПи то е "системно" като при ползване на такъв @-доставчик е много желателно да ползвате ,мобилна клетка" отдалечена от вашия дом поне на 500м. (Разстоянието между клетките-антени е от 300м. до 500м.) поради факта , че клетките-антени снабдяваща вашия дом със @-GSM  услуги автоматично ще разпознае точката на ползване на @ препредавайки "новото" ви ФБ местонахождение на дружките ни от службите , които без усилие ще разгадаят , кой стои зад ползвания от вас ФБ профил.

Ето това приятели са елементарните противодействия на днешните жалки опити на ДАНС да заглушава и прикрива всяко едно ГЕРБерско ПРЕДАТЕЛСТВО , но същите БОКЛУЦИ не осъзнават , че ДНЕС СМЕ С ДУМИ А УТРЕ С КУРШУМИ и не само ТЕ ще си платят с кръв днешната измяна , но и техните семейства ще плащат за тяхната подкрепа и поддръжка на българоУБИЙЦИТЕ НИ.

ДАНСаджий вдявате ли , че за всички нас иде време разделно и много добре помислете дали ще продължавате да поддържате и прикривате срещу "30 сребърника" геноцида над Българския народ защото "утре" ние не ще забравим днешната ви измяна и ще дадем заслуженото НА ВСЕКИ СПОРЕД ДЕЛАТА МУ.

А вие Българи не се отказвайте от борбата защото ДНЕС е ВОЙНА!
ВОЙНА ЗА САМОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ на МАЙКА БЪЛГАРИЯ и НАШИТЕ ДЕЦА.

Ние ще победим отново Българи и ще оцелеем защото Бог е с нас...



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: balgariq1878rysiq
Категория: Политика
Прочетен: 211808
Постинги: 296
Коментари: 89
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930