Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2014 22:56 - Тридесетилетието на Бойко Борисов: Пожарникар, Мутра, Мачо, политик или Пунта Мара
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1766 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ето го „творението” на американските служби: Във Вашингтон „почерне в хотела”!

Публикувано на 31.07.2014 / 13:36 ч. от afera

Ето ги! Онези от „американските спецслужби”, които дундуркат ГОДИНИ НАРЕД ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ОНОВА, КОЕТО ИМАТ В РАЗРАБОТКИТЕ СИ ЗА НЕГО. ПРАВЯТ ГО, ЗАЩОТО ПО-УДОБЕН, ХВАНАТ ЗА ТОПКИТЕ, НЯМА ДА НАМЕРЯТ В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ИМАТ ЗА ФЕОДАЛНО „НАРКО” ВЛАДЕНИЕ.

Чуйте какво каза пред медиите в кулоарите на парламента Борисов:

„Случи се така, че бяхме във Вашингтон на 13 юни, на рождения ми ден, и дойдоха всички шефове в хотела да изядат по една торта с мен… на най-големите служби. От възпитание не го казвам, в тези среди не е хубаво да се споменават имена на хора и служби. Почерне в хотела. Това момче от НСО, което беше с мене, вика: „Бе шефе, тука нещо става”. Викам: „Ще видиш след малко, не бой се”.

 

Не бойте се и вие!

 

Шляканите български „генерали”, които ПРЕДАДОХА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ОТ ГОДИНИ В ИМЕТО НА АМФЕТАМИНОВАТА СИГУРОСТ, БРАНЯТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ КАТО БАНКОВАТА СИ СМЕТКА.

А ТОЙ СЕ ФУКА С ОНЕЗИ СПЕЦСЛУЖБИ, „ОТ КОИТО ПОЧЕРНЕ ХОТЕЛА”, ЗА ДА ДЕМОНСТРИРА ПРЕД НАС МУТРАШКИЯ СИ РЕКЕТ – ВИЖДАТЕ ЛИ КОЙ СТОИ ЗАД МЕН?!

Няма такава държава като България.

И такъв народ няма като нашия.

 

Afera.bg

 

Николай Радулов: Когато Борисов стана главен секретар на МВР, много колеги бяха потресени: „Как е възможно! Имаме толкова разработки, по които работим по него!”
Публикувано на 30.07.2014 / 8:29 ч. от afera

image

„Когато Бойко Борисов стана главен секретар на МВР, много колеги бяха възмутени – „как е възможно този човек да стане главен секретар на МВР. Имаме толкова разработки, по които работим, свързани с него!”. Считам, че този служител, който е правил рапорта, е извадил името на Бойко Борисов за да не бъде пресиран.

В делото има регистър за този документ. Този документ не може да бъде „дръпнат” ей така, той може да бъде заменен обаче. Оперативните работници могат да направят много неща.”, каза по Нова телевизия Николай Радулов.

Георги Коритаров в същото студио рече, че не можело документа да бъде фалшифициран. Жалко, че Коритаров е бил свързан със службите, за да не знае, че е много просто да бъде направено! Като те извика шефа и ти рече да направиш същия документ без името на Борисов, няма къде да мърдаш, още повече, когато Борисов е главен секретар на МВР.

Коритаров цитира няколко пъти сайта АФЕРА, че в сайта пишело, че Бареков знаел самоличността на агента „Пламен”, както и че главният секретар на МВР също поставял този агент в опасност, признавайки, че документа е верен, оперативната среща е проведена, само името на Борисов го нямало.

Коритаров каза, че в МВР не могат да говорят да „смислен език”.

Коритаров атакува главният секретар, защото Светлозар Лазаров Лазаров твърди, че документ има.

Коритаров манипулативно отклони темата, че целта била осветяването на агента „Пламен”, което е от тъпо по-тъпо.

Николай Радулов каза, че опредено тази документация е  подадена от МВР и е приложение към огромния доклад на американците, свързан с Бойко Методиев Борисов.

Интерес от скандала има този, който има интерес Бойко Борисов да не е премиер, заключи Коритаров.

Коритаров, който някога бе критик на Борисов, днес се възмути,  че не можело да се нарича бивш премиер „разбойник” и „престъпник”.

Коритаров манипулативно определи Борисов като „Щирлиц” и като такъв той бил в очите на Бареков. Коритаров с типично „активно мероприятие” отклони темата за Борисов като подари флашка на водещите, в която имало разказ на оперативен работник как се действало по времето на Румен Петков.

Николай Радулов контрира, че Коритаров действа като „агент провокатор” за какъвто е обучаван.

Afera.bg

 

 

Как оттук-насетне онези, които създадоха Бойко Борисов ще сложат край на собственото си творение?

Публикувано на 31.07.2014 / 13:21 ч. от afera

image 

Тези дни Николай Бареков постави отново в дневния ред на българското общество един въпрос, който неизменно е присъствал през последните години, повече или по-малко явно. Въпросът за престъпното минало на лицето Бойко Методиев Борисов, за неговото участие в наркотрафика, убийства и всевъзможни кражби, за неговите бизнес-връзки със знакови фигури от подземния свят на прехода…

Впрочем, цялата истина за Бойко Борисов ни беше поднесена преди години в списанието на Конгреса на САЩ “Конгрешънъл куотърли”, беше прочетена в публикуваните от Уикилийкс грами на американски посланици в София, беше чута в паметните му разговори по повод “Мишо Бирата” и “Случая Кокинов”, многократно беше изтъквана от говорителите на легия “Анти-мафия”, беше документирана в множество публикации на Веселина Томова в “Афера”, включително и на свидетелски показания на подсъдими по най-различни дела! С други думи, българското общество отдавна е наясно с мутренската същност на Бойко Методиев Борисов, днес Николай Бареков само припомня с документи тази нелицеприятна истина за нацията – истината, че във върховете на държавата удобно се е настанил един гангстер!…

Ако България беше нормална страна, в която държавата си има мафия, най-вероятно тези скандали щяха да приключат с публични разстрели и гангстерски войни. Проблемът обаче е, че България не е нормална страна, тъй като тук отделните кланове са превърнали самата държава в мафия!

Поради което тук нямаме публични разстрели, а имаме… партийни сблъсъци! Парадоксално, но в България клановете на мафията разрешават проблемите помежду си не с пистолети или взривове, а с партийни кампании, с присъствие или отсъствие от “работа” в Народното събрание!

Кулминацията на борбата между мафията в България са, забележете, предизборните кампании и самите избори за различните видове власти! Е, както се пееше в една песен, наистина няма такава държава!…

Защо обаче генерали и политици се заеха яростно да защитават лицето Бойко Методиев Борисов – за медиите не говоря, защото те са прости изпълнители на същите тези мафиотски кланове?

Ами отговорът е елементарен, уважаеми дами и господа – защото българският мафиотски “елит” се страхува от психичния статус на Бойко Методиев Борисов! Защото се опасява, че ако истината победи и този гангстер бъде арестуван, то поради лабилната му психика и страхът, които са начин на живот на Бойко Борисов, могат да доведат дотам, че той да разкрие най-чистосърдечно, за да се спаси разбира се, цялата конфигурация на последните 25 години!

Да осветли всички връзки на цялата “политическа класа” с подземния свят, да разкаже и за наркоканалите, и за кражбите, и за банките, и за всичко, за което се сетите!

С други думи, този мафиотски български “елит” отново има проблем, и то сериозен проблем – понеже казусът с престъпното минало на Бойко Борисов няма как да бъде заобиколен, то мафията ще трябва да търси начини той да бъде разрешен, но не публично, каквито са нормалните очаквания, а по свой си начин!

С други думи въпросът е – как оттук-насетне онези, които създадоха Бойко Борисов ще сложат край на собственото си творение?

Очевидно е, че казусът с миналото на Бойко Борисов не е просто акция на Николай Бареков – все пак някак е наивно да се смята, че зам.-председателят на Групата на консерваторите в Европейския парламент ще си позволи да предприеме нещо на своя глава!

Очевидно е също така, че Бойко Борисов не може отново да разчита на подкрепата на янките – бившият посланик Джеймс Пардю заяви това преди около месец в прав текст!

Очевидно е, значи, че външните партньори на България отправят покана към българската “политическа класа” сама да си реши “казусът Борисов”!

Въпросът е – дали тази класа и прокуратурата ще има смелост да направи това и най-важното – по какъв начин?!?…

Да не забравяме, все пак, как в подобна ситуация българската “политическа класа” реши преди време подобен казус, със също така един бивш министър-председател!

 Въпроси, уважаеми дами и господа, въпроси, чиито отговор предстои! Просто няма друг начин!

Това е положението, драги ми дами и господа…

 

Проф. Людмил Георгиев

Колаж: Ивайло Георгиев, “Сила”

 

Afera.bg


 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473113
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!