Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2017 22:24 - 50 неща, Елон Мъск Каза добре от всеки друг някога има или ще... Край
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 7842 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.06.2017 22:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     50 неща, Елон Мъск Каза добре от всеки друг някога
има или ще



35. Приближава сингулярност.

"Създаване на невронна дантела е нещо, което наистина има значение за човечеството, за да се постигне симбиоза с машини."

"Ние вече сме киборг. Имате дигитална версия на себе си или частична версия на себе си онлайн под формата на електронната си поща и социалните медии и всички неща, които ви правят. И вие имате, общо взето, суперсили с компютъра и телефона и приложенията, които са там. Вие имате повече енергия, отколкото на президента на Съединените щати имаше преди 20 години. Можете да отговорите на всеки въпрос; можете видео конференция с всеки и навсякъде; можете да изпратите съобщение до милиони хора моментално. Ти просто направи невероятни неща. "

37. На автономни превозни средства.

Истината е, че автономни системи ще карам порядъци по-добре от хората. По отношение на произшествията на миля, че ще бъде много по-ниски. Технологично, аз мисля, че е около три години във вратата за пълна автономия ". [2015]" Притежаването на автомобил, който не е самостоятелно шофиране, в дългосрочен план, ще бъде едно да имаш кон ще го притежавате и да го използвате за сантиментални причини но не и за ежедневна употреба. "

38. Стойността на тунели.

"Основният проблем с градове, е, че ние изграждаме градове в 3D. Имаш тези високи сгради с много хора, на всеки етаж, но след това имаш пътища, които са 2D. Това явно просто не работи. Вие сте гарантирани да има задръствания. Но можете да отидете на 3D, ако имате тунели. И вие може да има много тунели, кръстосващи помежду си с може би на няколко метра от вертикално разстояние между тях и напълно да се отърве от проблемите с трафика. "

39. Orbital синхронизация на Земята и Марс.

Трябва само да отидете там на всеки две години, защото орбиталната синхронизацията на Земята и Марс е около всеки две години. но мисля, че това ще бъде един интересен начин за цивилизацията, за да се развива. Хората ще се срещнат помежду си и да бъдат като "Какво орбитална синхронизация пристигнахте тук?"

40. В симулирана реалност.

"Надявам се, че не сме само на биологичното зареждане на ОС за цифрово свръхразум. За съжаление, това е все по-вероятна. "

41. спад цивилизация ниво на технологиите.

"Това, което много хора не оценяват е, че технологията не води автоматично се подобри. Тя подобрява само ако много наистина силен инженеринг талант се прилага към проблема. [...] Има много примери в историята, където цивилизациите са достигнали определено ниво на технологиите и че са паднали много под това и след това възстановени само хилядолетия по-късно. "

42. създаване на иновации.

"Когато някой има огромното нововъведение е рядко едно малко нещо. В много редки случаи е, че едно малко нещо. Това е обикновено цял куп неща, които заедно възлизат на огромен иновациите. "

image

Разни 43. промяна прегръдка.

"Някои хора не обичат промените, но трябва да се приемат промените, ако алтернативата е бедствие. "

44. Самостоятелно инвестиции.

"Винаги съм инвестират собствените си пари в дружествата, които създавам. Аз не вярвам в цялата работа само с помощта на парите на другите хора. Аз не мисля, че е прав. Аз няма да питам други хора да инвестират в нещо, ако аз не съм готов да го направи сам. "

45. работи по-трудно.

"Работа като ада. Искам да кажа, че просто трябва да се сложи в 80 до 100 часа на седмица всяка седмица. [Това] подобрява шансовете за успех. Ако други хора се оказват в 40 часа работна седмица и които влагате 100 часа работна седмица, а след това дори и да правиш едно и също нещо, нали знаеш, че ще се постигне по четири месеца това, което ги отвежда на една година, за да се постигне.

Ако имаше начин, че не можех да ям, за да мога да работя повече, аз не бих се яде. Иска ми имаше начин да получите хранителни вещества, без да седна за хранене. "

46. ​​Всеки има страх.

"Не бих казал, че имам липса на страх. В действителност, бих искал моят страх емоция да бъде по-малко, защото това е много разсейващо и картофи ми нервна система. "

47. правене на нещата във всеки случай.

"Аз винаги имам оптимизъм, но аз съм реалист. Това не беше с очакването на голям успех, че започнах Tesla или SpaceX. [...] Това е просто, че си помислих, че са достатъчно важни, за да се направи така или иначе. "

48. екологична катастрофа.

"Ние, че използвате най-опасното експеримент в историята точно сега, което е, за да видите колко въглероден диоксид в атмосферата [...] може да се справи, преди да има екологична катастрофа."

49. обитаващи Марс.

"Трябва да живеем в един купол първоначално, но с течение на времето може да се тераформира Марс да изглежда като Земята и в крайна сметка се разхожда навън, без нищо на. [...] Така че това е фиксаж-горната на планетата. "

50. Разработване на човешкото съзнание.

"От еволюционна гледна точка, човешкото съзнание не е бил наоколо много дълго. Малко светлина просто продължи след четири и половина милиарда години. Колко често се случва това? Може би това е доста рядко. "

HighExistence създаде нов инструмент, за да ви помогне да изградите психологически суперсила. Вие ще искате да видите това.

-

imageЕлон Мъск  от Ашли Ванс

Ако ви хареса гореспоменатите цитати, Елон Мъск  от Ашли Ванс е невероятна история, за да запълни жаждата си за повече вдъхновение. Мел пълна с обяснения, цитати и дискусии от самия човек, тази книга ще продължите да четете до последната страница.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741972
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031